fredag, september 02, 2016

Mens jeg venter

på at viljen tager over og siger til lysten, tag dig nu sammen og lad os gå en tur, så læser jeg blogindlæg på iPaden. Forleden dag mødte jeg Laura i kantinen på arbejdet, og vi kom til at snakke om, at vi har det på nøjagtig samme måde med iPads. Blogindlæg er bare ikke det samme at læse der som på vores bærbare. Og for mit vedkommende får jeg ofte ikke kommenteret, fordi jeg synes, det er besværligt. Jeg er vild med et tastatur, hvor man mærke knapperne bevæge sig, når man trykker. Jeg har det på samme måde med min smartphone, og jeg kan få et helt sug af savn, når jeg ser nogen, der har en gammeldags mobil. Omvendt er jeg også glad for de muligheder som smartphonen giver mig.

DSC07305

Jeg venter stadig og så kan jeg jo fortælle, at jeg på et afbud kom til DHLstafet i går, ikke med løb, men med 5 km gang. Det var en god tur med gode stigninger og tid til at få snakket med af vores yngre læger, som er gravid og derfor ikke løb. Efter to år med løb opgav jeg stafetten, ikke fordi jeg ikke kunne, fordi knæene driller, men fordi det altid falder oveni høsten og jeg dermed måtte skynde mig hjem og sørge for aftensmad til det arbejdende landmandshold. For det sjove ved DHL er jo netop sammenholdet, det at man hepper på hinanden, det at man i mørke (fordi vi altid glemmer stearinlys) spiser aftensmad sammen ved halv ni tiden om aftenen. Fra at have to hold med de tidligere år var vi i år fire løbehold og et gåhold. Vi hyggede os, men hundefrøs. Så næste års huskeliste må indeholde lanterner og tæpper.

DSC07309

I ventetiden kan jeg også fortælle, at tiden (årstiden) går stærkt, det ved du nok. I onsdags udgav jeg et indlæg med billeder fra tirsdag morgens solopgang. Billederne er taget hjemme ved gården, da jeg kører af sted ved sekstiden. I dag kom solen først frem, da jeg var halvvejs i Aalborg, hvad ligner det? Snart er det vel mørkt, når jeg kører på arbejde, og det er jeg altså ikke klar til.

DSC07310

Mens jeg skriver, kan jeg mærke, at viljen er begyndt at få overtalt lysten, og lige inden de to kombattanter enes, kan jeg nå at sætte billeder ind fra en dejlig gåtur i sommerlandet i onsdags. Nu vil jeg rejse mig og snuppe september måneds første gåtur herhjemme. God aften til dig.

DSC07316

10 kommentarer:

 1. God tur til dig Lene. Og tak for endnu et dejligt indlæg. Det er altid hyggeligt at læse med hos dig. Og det med tasterne har jeg ikke tænkt på - men jeg tror der er noget om det :-) god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette, jeg nød at få lov til bare at gå og tænke. Og tak for dine ord og god weekend til dig også :-)

   Slet
 2. Jeg har det på samme måde med ipadden kontra den bærbare - kommer aldrig til at elske et skærmtastatur!
  Jeg har slet ikke tænkt på DHL-stafetten som hygge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, så er vi flere :-)
   Det er hygge og motion :-)

   Slet
 3. Dejlige billeder af dansk sensommer/høst. Det går uhyggeligt hurtigt tilbage med dagslyset nu. Jeg fandt stearinlyset frem til spisebordet. Det er hyggeligt, men også tegn på efterårets komme.
  Jeg undrer mig over dit forhold til Ipad. Skriver du indlæg på den? Eller på den bærbare. Jeg kan ikke lide at skrive indlæg på Ipad/bruger Blogsy og synes det er besværligt.
  Jeg skriver gerne kommentarer på Ipad; jeg har købt et Logitech tastatur til Ipad. Der er funktionaliteten fra den bærbare og tastaturpladen fungerer også som skærmbeskyttelse.
  God gåtur og god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne. jeg skriver indlæg primært på den staionære computer, fordi jeg der kan bruge Open Live Writer. når jeg har ferie, bruger jeg min Macbook og dermed Bloggers egen funktion til at skrive indlæg. Hvis jeg skulle have tastatur til iPad kan jeg lige så godt hente min bærbare, den nyder jeg at kommentere på. Og så synes jeg også at indlæggene bedre kommer til deres ret, hvis man læser dem på en computer :-)

   Slet
 4. Sådan har jeg det også; det er så meget mere besværligt at kommentere via iPad. Mobilen har jeg stort set opgivet. Jeg har også sådan et logitech tastatur, men for at bruge det, skal coveret til min ipad af, og så er det besværligt igen. Men det er nok bare noget fjolleri. Gemalen tonser afsted på sin ipad trods både større fingre og alder. Så jeg skal nok bare øve mig for at komme over en mental forhindring. Og det gør jeg så. Se selv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg skriver også lige nu på iPad . Men ordene føles ikke på samme måde :-) Vi kan vel vænne os til det :-

   Slet
 5. Ved du hvad, jeg vold-savner også bare min gamle Nokia 3310! So much! Jeg er ikke så meget på hverken computer eller iPad, jeg benytter primært min iPhone, selv mine indlæg skriver jeg på iPhonen. Og ind imellem så er min pegefinger i den grad overbelastet, ligesom jeg heller ikke tror øjnene har skide godt af at se på den lille-bitte skærm....

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, hold da op, tænk at du også skriver indlæg. Du må øve dig med de andre fingre :-)

   Slet