søndag, april 01, 2018

Så gik der tid med det

Skønne dage sammen med datteren er strøget af sted. Nu er hun sat på flyveren, landmanden og Ayla har trænet og jeg har gået en lang tur på 9300 skridt. Fredag eftermiddag snuppede datteren og jeg også en gåtur, inden jeg inviterede landmanden og datter til aftensmad på Blokhus Fiskerestaurant. Den havde fået ny forpagter, og vi kan varmt anbefale stedet. Egentlig ville vi ikke have den buffet, vi havde læst om, men tjeneren bad os tage et kig på den, og så var vi solgt. Lækre fisk på alle mulige måder, og for dem, der havde lyst var der også kød, godt tilbehør og som kronen på værket supergode kager (vi kunne også få oste, men det havde vi ikke appetit til). Det bliver ikke sidste gang, vi skal derhen.


Lørdag fik vi besøg af svoger og svigerinde, jeg serverede lammekølle med flødekartofler, tzatziki og en god blomkålssalat. Til dessert fik vi is i chokoladeskåle og smagte på mine jubilæumsgaver i form af en spændende portvin og en madeira. Aftenen strøg af sted, vi fik spillet spil, grinet meget og snakket endnu mere. Jeg er sikker på, at sådanne timer er med til at øge glædesniveauet i hjernen og forlænge livet.

I dag har vi hygget os med langsomt morgenbord, inden vi kørte hver til sit. Jeg trængte til en lang gåtur og tog ud i sommerlandet og gik efter næsen på kommunens stisystem. Lyset vælder ind af vinduet, solen får mere og mere magt. Landmanden bliver nødt til at inddrage 2. påskedag til arbejdsdag, men jeg har ferie, 8 dage endnu, herligt!


Søn og svigerdatter har netop meldt deres ankomst næste weekend, det bliver så godt. Jeg skal på cafe med en studieveninde i løbet af ugen, og jeg skal også på cafe med to af mine søstre og på gåtur bagefter. De har ganske enkelt fået arrangeret afspadsering en hverdag over middag, så de kan mødes med mig i Viborg. Vi kunne ikke finde en søndag til vores nye tradition med traveture sammen, så vi måtte finde på noget andet. Det kan kun blive en skøn uge.



Nu vil jeg finde en god bog, skænke en god kop te og lade mig omsluttes af solens stråler. God påskedag til dig.




11 kommentarer:

  1. Jeg tror også, at godt og dejligt samvær er sundt for én i meget længere tid end selve samværet varer det kan man leve på længe. Jeg tænker stadig med glæde på den herlige dag for et års tid siden, hvor du fejrede din fødselsdag ved at invitere nogle vidunderlige kvinder ... ja, altså, de andre kvinder, ikke mig ... ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, det har langtidsvirkning, og du må gerne inkludere dig selv i gruppen af vidunderlige kvinder. Den dag nyder jeg også at tænke på :-)

      Slet
  2. Det lyder som den dejligste påske, dejligt samvær, grin, latter og snak, med dejlige mennesker, det er lise for sjælen. Fortsat god ferie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Marianne, tak, det har været en skøn påske :-)

      Slet
  3. Sikke da en dejlig påske med blanding af samvær og forkælelse af dig selv med lange gåture. Og planerne for den kommende uge lyder også forrygende.
    God ferie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, og tænk at jeg stadig har feriedage at tage af. Tak :-)

      Slet
  4. Tak, Hanne. Til gengæld har jeg indtryk af at Litium på trods af bivirkninger også kan være med til at give mennesker et godt liv. Det har jeg lært gennem dine ord på din blog.

    SvarSlet
  5. Skønt for dig at have ferie også efter påskeferien. Jeres traveaftaler må være skønne - også at de tager fri for at gøre det. Man er sammen på en rigtig god måde, når man går en tur.

    SvarSlet
    Svar
    1. Conny, jeg nyder det og glæder mig til ugens aftaler :-)

      Slet
  6. Sikke dejlige dage, lyder skønt med en god buffet.

    Smukke billeder det bliver forhåbentlig til mange gode gå ture.

    SvarSlet
    Svar
    1. Anette, det hele nydes :-)

      Slet