fredag, juni 22, 2018

Endnu en dejlig morgen

Det er også fridag i dag, for der er arbejdsweekend foran mig. Endnu en fridag sammen med kolleger. Vi havde en skøn brunch i går, og jeg fik lov til at få lidt babytid sammen med min ene kollegas skønne dreng på et halvt år. I dag skal jeg først til afskedsformiddagskaffe hos en tidligere kollega, som går på efterløn. Bagefter skal jeg fejre moderen til babyen fra i går. Hun bliver 30 og har inviteret til åbent hus både formiddag og eftermiddag. Det bliver hyggeligt.


Landmanden og hans hunde er allerede draget ad gårde. Ayla skal til prøve i dag, meget tidligt og to timers kørsel væk. Så er det godt, at der er ro på landbruget, landmanden hyppede kartofler i går aftes og medarbejderen ved, hvad han skal lave i dag på gården. Hunde og træner skulle gerne være hjemme på gården igen ved middagstid med en veloverstået prøve. Faktisk er Ayla meget ung til denne prøve, men landmandens vejleder har vurderet, at Ayla er klar, så det håber vi. Ellers kommer der en ny prøve til efteråret. Dexter er bare med, og det nyder den. Den ligger i hundeburet i bilen med bagdøren på vid gab, mens prøven er i gang og bagefter render den rundt og charmerer alt og alle.



Vi er dog meget imponeret af Ayla, hun er så god til at acceptere hvalpenykkerne og kan godt lide at lege med hvalpen.Endnu sover de tre sammen i vores mandskabsrum, landmanden vil fortsætte med dette, indtil Dexter sover igennem. Den er blevet vant til at sove i et hundehus af tremmer, det er dens trygge base.

Jasminbuskene sender kaskader af dufte og fryder øjet
I nat bildte min hjerne mig ind, at jeg skulle på toilet to gange. Anden gang var bare for at få mig så vågen, at jeg kunne begynde at spekulere på nogle regnskabstekniske ting, som jeg skal have klaret i dag. Helt ærligt hjerne, tag dig sammen, klokken 3 om natten skal man ikke spekulere i afstemning af regnskab. Til sidst lavede jeg Sudoku,  til uret ringede klokken fem. Nu er husets andre beboere sendt godt af sted med madpakker og tekande, og jeg tror, jeg vil nappe en powernap.


God fredag til dig.

6 kommentarer:

  1. Jeg håber så, at du får styr på regnskabsafstemningen i dag, når nu hjernen fik forberedt sig i nat ;-)
    God weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Conny, endnu ikke, jeg valgte at holde helt fri :-) Tak og i lige måde.

      Slet
  2. Ens hjerne lader sig desværre ikke altid styre af fornuften - det kan være meget godt i visse tilfælde og irriterende i andre :-)
    Godt, du nød din fridag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, jeg stornød mine fridage :-)

      Slet
  3. Du er så god til at nyde dine fridage. Sikke en lækker brunch-tallerken.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Eva og jeg elsker det store morgenmad, så brunch er som skabt til mig :-)

      Slet