fredag, juli 27, 2018

Fyraftensferiedag

Landmanden er i fuld sving igen, men heldigvis havde han tid til at nyde en aften sammen med tre ferienydere. Vi hoppede på motorcyklen efter fyraften og mødtes med et andet motorcykelpar. Kursen blev sat mod Skagen. Den anden motorcyklist tog os med ud på de små veje, og jeg kom steder, hvor jeg ikke havde kørt før.

Skagen lystbådehavn

Der var travlhed på markerne, hvor der blev høstet og presset halm. Varmen på over 30 grader føltes ikke på motorcyklen, især fordi vi havde fjernet motorcykeltøjets inderjakker, som tjener som vindbeskyttelse og regnbeskyttelse. Vi havde overvejelser om at køre i cowboybukser, landmandens foretrukne outfit som ung, men vi er blevet for gamle og fornuftige, så vi beholdt motorcykelbukserne på. Det gik også fint, når vi kørte. Vi havde alle fire skiftetøj med, så hvis du så nogle motorcyklister smide bukserne midt på en offentlig parkeringsplads ved Skagen havn, så undskylder jeg for synet ;-)

Aftenhjemtur med grader svarende til en ganske almindelig varm dansk sommereftermiddag.


Der var masser af mennesker overalt, vi fandt dog en plads ved en af spisestederne og nød et veltillavet stjerneskud. Bagefter gik vi en tur i byen, før vi kørte mod vest og fandt det blå ishus og en skøn isvaffel ved Tversted. Vi var ikke de eneste, der havde fået den ide. Vandet så stille og lækkert ud, og jeg havde den største lyst til en aftensvømmetur, men vi skulle jo også hjem igen. Der var en, der skulle på arbejde næste dag.

Tversted strand


Sidste feriedag og jeg daser bare. Den indre "bør"stemme har travlt med at fortælle mig, hvad jeg burde udnytte sidste dag med. Men jeg har lært at slukke for den og nyder bare at slappe af med te, film og computerens utallige muligheder. En perfekt morgenstart på en feriefredag. Senere vil jeg købe kage til landmanden og hans træningsmakker. Ayla og landmanden skal op til endnu en prøve i weekenden, så der skal trænes herhjemme efter fyraften.

Hundene nød også at være i sommerhuset, der blev leget konstant.

God varm fredag til dig.

9 kommentarer:

  1. Dejligt at komme ud og opleve, og samtidig erfarer der er steder, der aldrig er set. Jeg er alt for god til at finde den lige vej til målet, derfor kunne sådan en tur på de små veje være god til mig :-)
    Begynder hverdagen så på mandag, eller nu med en weekendvagt?
    Ønsker dig en dejlig weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, når vi er i bil, kører vi altid den lige vej. Vi skulle nogle gange tage små afstikkere.
      Jeg har weekendfri, så det er først mandag, jeg starter. Tak og i lige måde :-)

      Slet
  2. Afstikkere fra den slagne landevej er næsten altid gode - både i bogstavelig og overført betydning ;-) - vi synes selv vi er ret gode til det.
    Små aftenture er også dejlige, så bliver hele ferien udnyttet godt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen , jeg tror også I er gode til det 😊 vi kører alt for lidt for at opleve

      Slet
  3. Der er så mange smukke omveje til Skagen.
    Dejlig læsning om livsnydelse og sanselig sommeraftenstemning ved det blå ishus. Sikke en solnedgang.
    Pøj pøj til landmanden og Ayla

    SvarSlet
    Svar
    1. Anne, tak. De er ankommet, så nu venter jeg spændt på at høre, når prøven er overstået :-)

      Slet
  4. Sikke en skøn dag. Og alle feriedage må nydes, - hvis det er det, man har behov for.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, det var en skøn tur. Og nydes skal der :-)

      Slet
  5. VIGTIGT LÆS:

    Mit navn er Bukky Jeg er fra Østrig, jeg vil fortælle verden, hvordan jeg har fået hjælp fra denne store mand, der kastede for mig at få min mand tilbage, og i dag er jeg glad for min mand, og mit liv er godt, han forlod i 11 år, og han var sammen med en anden kvinde, mens jeg led i ensomhed, hvor smertefuldt. Mine brødre og søstre derude rådgiver jeg dig om at løse dit livsproblem og have et godt hjem end at lide, han har også stået for mig at blive forfremmet på mit kontor, jeg er nu leder af mit eget firma i dag, jeg fik sin kontakt detaljer online af en anden kvinde, der også delte sine gode værker, fortalte jeg denne mand, at jeg vil dele sit gode arbejde på internettet, derfor gør jeg det nu. han bragte min mand tilbage, som gik i 11 år på mindre end 48 timer, han er virkelig en stærk mand, så hvis nogen af ​​jer har brug for hjælp af nogen art tror jeg og ved, at dr. Ogundele kan hjælpe dig med 100%. Du kan nå ham på email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Til WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

    SvarSlet