mandag, juli 16, 2018

Tre år uden bjergkørsel er lang tid

så landmandskonen er glad nu. 1 uges ferie på bagsædet af en motorcykel er færdig. Den blev ikke så lang som vanlig, men den var helt tilpas. Landmanden var nødt til at skyde afrejse fra lørdag til søndag pga. kartofler, der havde brug for hans tilstedeværelse på gården. Og landmandskonen rykkede hjemrejsedatoen frem fra søndag til lørdag, fordi jeg ganske enkelt havde fået lige den rette dosis af ferie og havde lyst til at komme hjem.


pausebillede
Det var ikke de høje grandiose bjergtinder og hårnålesving, vi oplevede i år, men derimod træklædte bjerge med bløde kurver. Harzen blev rejsemålet, der kunne man nå til på en dag, omend med forlænget rejsetid pga. heftige køer på motorvejene i Tyskland.

på vej over Kielerkanalen
Vi prøvede et nyt koncept af, som vi havde fået smag for, sidst vi var af sted. Nemlig at bo på samme hotel flere dage i træk og så køre ud derfra. Vi tog tre overnatninger på et hotel og flyttede os så til et andet hotel med tre overnatninger der. Helt perfekt. Og denne gang blev motorcyklen mere et middel til at nå hen til ting, vi gerne ville opleve, hvor motorcykelturen tidligere har været selve rejsemålet. Helt perfekt.

Kielerkanalen

Jeg er nu i bund med vasketøj og gør klar til feriegæster fra København. I år får vi både søn og svigerdatter samt datter på besøg på samme tid. Svigersønnen skal arbejde. Jeg glæder mig til, at huset fyldes med snak og latter, ligesom jeg glæder mig til at genopleve alle oplevelserne fra motorcykelferien gennem blogindlæg.

Håber du får slappet af og nydt sommeren

Endelig fremme og tysk øl må der til, ahh :-)

9 kommentarer:

  1. Sikke et skønt vejr der har været til jeres tur. Her mener jeg ingen regn, fedtede veje etc. Varmen kan nok være for meget, når nu det foregår på motorcykel, eller holder tøjet varmen ude?
    Det bliver dejligt med samling af "tropperne" Ønsker jer nogle skønne dage sammen.
    Harzen har jeg ikke oplevet siden 1983, måske kunne jeg selv smutte en tur der ned i min lille Aygo, så langt er der jo ikke. I år har jeg ikke så meget ferie, da jeg desværre er blevet arbejdsløs, da min arbejdsplads lukkede afdelingen her i byen, og kun er i Randers nu. Det er lidt langt at kører for 16 timer pr. uge. Så jeg har lidt ufrivillig ferie.
    Ønsker dig en dejlig dag, og jeg glæder mig til dine beretninger fra Harzen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, faktisk fik vi regn og temperaturen lå mellem 15 og 20 grader, så der var varmere i Danmark :-)
      Det er jeg ked af at høre, at du er blevet arbejdsløs. Håber du finder noget andet og du kan sagtens køre til Harzen på en dag.

      Slet
  2. Det lyder som en dejlig model for en kortere MC-tur. Skønne billeder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Betty, det var helt perfekt og tak :-)

      Slet
  3. Hanne, Harzen er et rigtig vandreland, der var faktisk flere vandrere end motorcyklister :-)

    SvarSlet
  4. Harzen er et skønt område. Vi har været der nogle gange og vil gerne nå at tage dertil igen. Glæder mig til at gense mere af det gennem dine ord og billeder :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, jeg kunne godt tænke mig at vandre der :-)

      Slet
  5. Hvor sjovt - vi har overvejet Harzen også, men for sent. Det ender nok med Fyrkat og Aggersborg, som oprindeligt planlagt, men først efter vores familiesommerhusferie på Langeland. Jeg glæder mig til at blive inspireret af dine blogindlæg; jeg kender faktisk ikke meget til, hvad man egentlig kan se i Harzen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Conny, hov jeg havde overset din kommentar, undskyld. Og Danmark i år er jo nærmest solsikker :-)

      Slet