tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post7285601809830332115..comments2024-03-28T17:02:12.468+01:00Comments on Underet er, at vi er til: TRADITIONEN TROLenehttp://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-46782095321574753912009-12-13T21:42:52.198+01:002009-12-13T21:42:52.198+01:00Det er lige før det ikke er rigtig jul i mit versi...Det er lige før det ikke er rigtig jul i mit version af blogland før din adventsstjerne er samlet og hængt op. :-)Fru Greenhttp://greensgemak.smartlog.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-26066923930931671502009-12-11T14:34:34.017+01:002009-12-11T14:34:34.017+01:00FLot adventsstjerne du har. Du kan lige nå at få d...FLot adventsstjerne du har. Du kan lige nå at få den frem til de sidste to advents-søndage. god fredag til dig og landmanden :PAnettehttps://www.blogger.com/profile/14466614147114790019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-71613845602025402672009-12-11T12:08:21.819+01:002009-12-11T12:08:21.819+01:00Karin, jeg er imponeret over dine børn, de har vir...Karin, jeg er imponeret over dine børn, de har virkelig taget de gamle spisetraditioner til sig :-)<br />Selvom jeg plejer at pynte først i december hænger mit lige så længe som dit :-)<br /><br />Tak Elisabeth :-)Nu er det jo længe siden at jeg boede mellem Randers og Viborg, men Dollerup bakker udenfor kroen er pragtfuld til gåture, så tag vandrestøvlerne med :-) Jeg håber at andre måske kan give dig nogle tips :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-50843560767832461102009-12-11T11:15:40.136+01:002009-12-11T11:15:40.136+01:00Er imponert over hva du får du, Lene. Høres godt u...Er imponert over hva du får du, Lene. Høres godt ut med hjemmelavet sylte. Mmmm..<br />Har også vært kjekt å følge oppussingsprosjektet dere har i huset for tiden. Ser ut som det blir fint.<br /><br />Har et spørsmål til deg ang Viborg som jeg forstår er stedet du vokste opp. Har nemlig tenkt meg en langweekend til Niels Bugges kro v Viborg i slutten av januar, med min mann,bror og svigerinne. Har du tips om noe som er verd å se og oppleve i området, i løpet av tiden vi er der? Har aldri vært i Viborg tidligere.<br /><br />Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid og siden hyggelig jul.<br /><br />Mvh ElisabethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-28020351822550355742009-12-11T09:04:59.100+01:002009-12-11T09:04:59.100+01:00Uha hvor jeg kender det. I år har vi for første ga...Uha hvor jeg kender det. I år har vi for første gang krystet grønkålsboller INDEN midnat. <br />Vores familie ELSKER sylte og ungerne køber det til sig selv så snart det kommer i butikkerne. Det samme gælder blodpølse, som de dels bruger rå med æbler på i madpakker dels steger og spiser med sirup og rugbrød som fast food i vintertiden evt med stegte æbler med kanelsukker til. <br />Dejligt at høre, at du heller ikke har pyntet til jul endnu. Her sket det tidligst 4. søndag i advent, for det skal holde helt til Hellig tre konger. <br />Skæg historie du fortæller om din dybfryser.Karin Grønhttps://www.blogger.com/profile/10314912927136992451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-56653982110091243262009-12-11T08:43:40.739+01:002009-12-11T08:43:40.739+01:00Pollyanna, sådanne sedler elsker jeg også :-)Pollyanna, sådanne sedler elsker jeg også :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-3204308819645629842009-12-11T08:14:01.452+01:002009-12-11T08:14:01.452+01:00Nej uha nej da.... Selvom jeg er født på landet, h...Nej uha nej da.... Selvom jeg er født på landet, har jeg slet ikke forstand til det.(Der er fine små sedler på alle kødstykker, så det skal bare skrives på posen og posen vupti i fryseren :-))Pollyannahttp://thepollyannaprinciple.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-785719572747116852009-12-11T08:10:10.270+01:002009-12-11T08:10:10.270+01:00Madame, traditionen foreskriver at det skal ved mi...Madame, traditionen foreskriver at det skal ved midnatstide ;-)<br />Vi har prøvet dyreryg og har også foreslået vildænder, men vores børn vil holde traditionen med flæskesteg :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-76582111775293757582009-12-11T07:56:36.816+01:002009-12-11T07:56:36.816+01:00Haha, jeg var vist startet en morgen med så stort ...Haha, jeg var vist startet en morgen med så stort et projekt - men hvor er det dog hyggeligt, at du holder liv i en juletradition som sylte. Vi spiser ikke sylte, men traditionel flæskesteg skal vi da have til jul :-)Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-42461520910647644382009-12-11T07:51:29.464+01:002009-12-11T07:51:29.464+01:00Ellen, jeg synes ikke den mister så megen smag at ...Ellen, jeg synes ikke den mister så megen smag at det gør noget. ja prøv nu om du kan huske det :-)<br /><br />Pollyanna, tak i lige måde. Jeg kan genkende dine ord :-)<br />God fornøjelse med kalven, finparterer du selv?Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-2556860747118355832009-12-11T07:44:59.682+01:002009-12-11T07:44:59.682+01:00Der er visse tidspunkter, hvor jeg føler mig RIGTI...Der er visse tidspunkter, hvor jeg føler mig RIGTIG voksen. En af dem er, når jeg 'ordner kød til fryseren'. Det skal jeg i dag, hvor jeg skal hente en 1/4 kalv hos slagteren. Min mormor kom altid og hjalp min mor med dette, så hun har nok haft det på samme måde som mig(en voksen opgave....) Desværre kan min mor jo ikke hjælpe mig, så jeg må selv klø på :-) God fredag!Pollyannahttp://thepollyannaprinciple.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-40159780639917318452009-12-11T07:40:07.002+01:002009-12-11T07:40:07.002+01:00Hehe - godt du blev færdig.
Hvordan er din erfarin...Hehe - godt du blev færdig.<br />Hvordan er din erfaring med at fryse den? Jeg har hørt, at noget af den gode smag går tabt, så jeg har altid lavet den i sidste øjeblik, så den bare skulle opholde sig et par dage i køleskabet.<br /><br />Traditionen tro skal jeg helst også have fabrikeret en sylte eller to inden jul - specielt da efter Tim i efterårsferien viste sig at være så begejstret for den slags spise og fordi vi skal være sammen hele familien.<br />Jeg får ikke lavet sylte hvert eneste år, men i år er et must! :-)<br /><br />Jeg må huske at få sat den over i god tid, så jeg ikke skal vente den halve nat...Ellenhttp://mommer.wordpress.comnoreply@blogger.com