tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post9012325411612217521..comments2024-03-28T17:02:12.468+01:00Comments on Underet er, at vi er til: KØLESKABSLÆSNINGLenehttp://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-83433795229898068012013-03-29T06:10:47.786+01:002013-03-29T06:10:47.786+01:00Tak i lige måde Joan, det lyder lækkert og godt me...Tak i lige måde Joan, det lyder lækkert og godt med hjemmelavet chokolade :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-88748538357179729332013-03-29T06:09:57.048+01:002013-03-29T06:09:57.048+01:00Charlotte, det lyder lækkert, jeg må ha fundet et ...Charlotte, det lyder lækkert, jeg må ha fundet et sted og få købt lam :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-50774920311824408072013-03-28T13:33:06.657+01:002013-03-28T13:33:06.657+01:00Lamme opskrifter har jeg ikke den fjerneste kendsk...Lamme opskrifter har jeg ikke den fjerneste kendskab til....men tror sagtens jeg kunne listets til at spise det.<br /><br />Derimod gir jeg dig helt ret i at ET stykke godt chokolade, det er bedre end en hel pose skod chokolade....er så heldig at ha´fundet et super sted lige syd for århus hvor der sælges hjemmelavet chokolade i 2 sortering......DET ER SMOVS.<br /><br />Go´ påske til dig og dine fra Joan M.Joanhttps://www.blogger.com/profile/17684633517136602201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-68608055827568874342013-03-27T22:33:55.013+01:002013-03-27T22:33:55.013+01:00Gik lidt amok hos byens bedste slagter i dag - lam...Gik lidt amok hos byens bedste slagter i dag - lammekølle til 8 - 10 personer, Lammesmåkød til 3 gange gryderet og så en gang marinerede lammekød:-) Tro Håb og Kærlighedhttps://www.blogger.com/profile/10257338438645798734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-92072121801361975562013-03-27T21:11:18.231+01:002013-03-27T21:11:18.231+01:00Helle, det med hvidlæget kan jeg høre går igen i a...Helle, det med hvidlæget kan jeg høre går igen i alle opskrifter :-) Og jeg elsker vingummi,men får så ondt i maven af det, så nu prøver jeg at holde mig væk fra det ;-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-21825292904219769902013-03-27T21:10:11.510+01:002013-03-27T21:10:11.510+01:00Tak Anonym, uhm det lyder lækkert og pesto/flødek...Tak Anonym, uhm det lyder lækkert og pesto/flødekartofler - hvordan laver du det?Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-34951582787597761562013-03-27T21:09:05.559+01:002013-03-27T21:09:05.559+01:00inge, vi bliver nødt til at smage sådan et dyr :-)...inge, vi bliver nødt til at smage sådan et dyr :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-46345339297595983522013-03-27T21:08:33.687+01:002013-03-27T21:08:33.687+01:00Eva, jeg skal vist også på jagt efter en lammekøll...Eva, jeg skal vist også på jagt efter en lammekølle, for mine kolleger bliver alle salige i øjnene ved tankene om lammekølle og flødekartofler :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-72931133456002530502013-03-27T18:47:03.750+01:002013-03-27T18:47:03.750+01:00Jeg har kun prøvet at stege lammekølle og det smag...Jeg har kun prøvet at stege lammekølle og det smagte rigtig godt med masser af hvidløg - overhovedet ingen smag af uld.<br />Jeg er mest til vingummi og så er det vist ikke så nemt at købe kvalitet ;)<br />God og dejlig påske til dig og din familie :)Helle K.https://www.blogger.com/profile/09435431744916632806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-85892724427776944422013-03-27T11:36:42.055+01:002013-03-27T11:36:42.055+01:00Har spist masser af lam, da mine forældre havde få...Har spist masser af lam, da mine forældre havde får. Vi skal have hvidløgs- og urtemarineret udbenet lammebov, som får lov at ligge i stegesoen i mange timer ved lav varme sammen med diverse grønsager. Fløde-/pestokartofler og en god bønnesalat bliver nok tilbehøret. Har aldrig oplevet uldsmag i lammekød, men en god krydring kan anbefales, da det ikke har så meget smag i sig selv. Velbekomme:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-57447455873508912392013-03-27T11:04:22.539+01:002013-03-27T11:04:22.539+01:00Jeg tilslutter mig koret med lammekølle, og det sm...Jeg tilslutter mig koret med lammekølle, og det smager ikke det fjerneste af uld, med mindre det er fårekød du køber.. :-)Ingehttps://www.blogger.com/profile/04858266713055119693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-79505018695023813572013-03-27T06:51:18.171+01:002013-03-27T06:51:18.171+01:00Lammekølle med hvidløg og flødekartofler, - det ku...Lammekølle med hvidløg og flødekartofler, - det kunne jeg såmænd spise til morgenmad. Lige nu! Klokken lidt i syv.<br /><br />Jeg må simpelthen finde en kølle en af påskedagene.....Evahttps://www.blogger.com/profile/05380305212010657809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-10020679286194414022013-03-27T05:36:02.576+01:002013-03-27T05:36:02.576+01:00Annemarie, lidt men med stor smag, nemlig :-) Og l...Annemarie, lidt men med stor smag, nemlig :-) Og lige nøjagtig uldsmagen er jeg bange for, men det skal prøves, hvis ellers vi kan finde noget.Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-2590423347664389782013-03-27T05:35:04.215+01:002013-03-27T05:35:04.215+01:00Charlotte, jeg har det nok som Annemarie nedenfor,...Charlotte, jeg har det nok som Annemarie nedenfor, så det skal bare være godt, når jeg prøver det næste gang :-) Men nu må vi se om vi kan finde noget i en butik i nærheden. Lyder lækkert med lam fra Venø.Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-38050671063150834212013-03-27T05:33:30.671+01:002013-03-27T05:33:30.671+01:00Ellen,jeg må kigge efter en lammekølle og frisk ro...Ellen,jeg må kigge efter en lammekølle og frisk rosmarin :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-88242387096590511392013-03-27T04:52:29.640+01:002013-03-27T04:52:29.640+01:00Det er det man siger: lidt men godt..Lam har jeg i...Det er det man siger: lidt men godt..Lam har jeg ingen erfaring med, synes det smager af uld.. :-D Rejenhttps://www.blogger.com/profile/14144230044608988206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-65487638215740170282013-03-26T23:38:57.917+01:002013-03-26T23:38:57.917+01:00Ja lam er en yndlingsspise her i huset! En gang kø...Ja lam er en yndlingsspise her i huset! En gang købte vi et helt hos min barndoms ven Pip på Venø. Hun har får og kartofler på sin fædrende gård, hvor hun nu regerer. (og hun er på en af mine bloglister:-)<br />Lam er godt på mange måder - køller går man ikke fejl af. Godt med hvidløg og rosmarin!Tro Håb og Kærlighedhttps://www.blogger.com/profile/10257338438645798734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-44109310355922379842013-03-26T21:41:47.583+01:002013-03-26T21:41:47.583+01:00Der er masser af god lammeinspiration at finde på ...Der er masser af god lammeinspiration at finde på nettet, men et sikkert hit er altid at langtidsstege køllen ved indirekte varme på gasgrillen. Krydres inden stegning med masser af frisk rosmarin og salvie og salt og peber ... :-)<br />Uhm, det bliver godt. <br />Ellenhttps://www.blogger.com/profile/12198731547847453665noreply@blogger.com