tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post2803870375924951107..comments2024-03-27T11:02:57.699+01:00Comments on Underet er, at vi er til: MISSION KARTOFFELSUPPELenehttp://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-50859078717505130942007-11-27T17:47:00.000+01:002007-11-27T17:47:00.000+01:00Tusind tak for alle jeres gode forslag, slaget ska...Tusind tak for alle jeres gode forslag, slaget skal stå i morgen har jeg bestemt, så får vi at se :-)<BR/>Og velkommen her jane og Henning, jeg kan ikke huske om I har kommenteret før her, men man kan vel aldrig blive budt velkommen for tit ;-)<BR/>Suppestenen ved jeg ikke lige hvor jeg skal købe ;-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-74393128204548349422007-11-27T17:19:00.000+01:002007-11-27T17:19:00.000+01:00Det var da et rigtig godt indlæg du fik lavet der....Det var da et rigtig godt indlæg du fik lavet der. Nu vil jeg da også prøve kartoffelsuppen af en dag, og hvis den også kan fryses, ja så bliver det en stor portion, det er helt sikkert:-)<BR/>Ka du have en god aftenNatmalerenhttps://www.blogger.com/profile/07438639186383339556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-72152619207009653592007-11-27T11:52:00.000+01:002007-11-27T11:52:00.000+01:00Kære Lene jeg tror da at missionen er lykkedes med...Kære Lene jeg tror da at missionen er lykkedes med alle de dejlige opskrifter du her har fået. Og et ekstra plus: Alle skal vi afsted for at købe de gode kartofler fra det nordlige danmark! Hvad skal man sige: 2 fluer med eet smæk! God appetit og nyd at du har lært at sige nej til vagter udover dem du har i forvejen. Dygtig pige - du får et kram herfra.....kokkenhttps://www.blogger.com/profile/02405000943918814601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-87643972534495002062007-11-27T10:27:00.000+01:002007-11-27T10:27:00.000+01:00Hej Lene,jeg skærer skrællede kartofler,ca 4-5 sto...Hej Lene,<BR/>jeg skærer skrællede kartofler,ca 4-5 store,i små terninger,skæerer 2 porrer i "skiver" svitser begge dele sammen i plantemargarine,ikke brune,rører derefter en god spiseskefuld mel i og saa hælder jeg en rigtig god hjemmelavet kyllingboullion i,salt og peber og så står det og simre ca,45 min.Smag til igen med salt og peber og server med hjemmebgte boller.<BR/>Ann i Vancouver (pt i DK)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-3133390505602650322007-11-27T10:05:00.000+01:002007-11-27T10:05:00.000+01:00Jamen du gør da bare som der skrives herover med f...Jamen du gør da bare som der skrives herover med fløde og ikke mælk. Suppesten oveni. Måske lidt selleri også. Tilbehøret er vigtigt. Bacontern er herlige, rød peberfrugt i tern er også godt. <BR/><BR/>Jeg plejer at kalde retten for tømt grøntsagsskuffe. Alt der egner sig af rester ryger ned til kartoflerne. Ikke for meget væde, det kan altid tilsættes hvis den skulle blive for tyk. Det plejer at fungere.<BR/><BR/>Sæt igang potatinde.Mette H.https://www.blogger.com/profile/04855150810123501865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-50649155160999887302007-11-27T09:44:00.000+01:002007-11-27T09:44:00.000+01:00Du mangler da bare suppestenen!!Har du ikke sådan ...Du mangler da bare suppestenen!!<BR/>Har du ikke sådan én liggende i vindueskarmen?<BR/>;-)<BR/><BR/>____<BR/><BR/><BR/>I swear you could taste the chicken and tomatoes<BR/>And the noodles and the marrowbone But it really<BR/>wasn't nothing but some water and potatoes And the<BR/>wonderful, wonderful soupstone<BR/><BR/>Hanging from a string in my mama's kitchen, back<BR/>in the hard time days Was a little ol' stone 'bout<BR/>the size of an apple, it was smooth and worn and<BR/>grey There wasn't much food in my mama's kitchen,<BR/>so whenever things got tight Mama boiled up some<BR/>water, put in the stone and said "Let's have<BR/>some soup tonight"<BR/><BR/>And I swear you could taste the chicken and<BR/>tomatoes And the noodles and the marrowbone But it<BR/>really wasn't nothing but some water and potatoes<BR/>And the wonderful, wonderful soupstone<BR/><BR/>It had been in the family for a whole lotta years,<BR/>so we knew it was a nourishing thing And I<BR/>remember mama, as she stirred it in the water, and<BR/>we could all hear her sing "Its a magical<BR/>stone and as long as we got it, we'll never have a<BR/>hungry night Just add a little love to the<BR/>wonderful soupstone and everything will be<BR/>alright"<BR/><BR/>And I swear you could taste the chicken and<BR/>tomatoes And the noodles and the marrowbone But it<BR/>[ Lyrics provided by www.mp3lyrics.org ]<BR/>really wasn't nothing but some water and potatoes<BR/>And the wonderful, wonderful soupstone<BR/><BR/>So it carried us all through the darkening days,<BR/>'til finally the sunshine came And the soupstone<BR/>started into gathering dust, but it hung there<BR/>just the same And ever since then the food's been<BR/>plenty, but every now and then I find That mama in<BR/>the kitchen with the wonderful soupstone, drifts<BR/>across my mind<BR/><BR/>And again I can taste the chicken and tomatoes And<BR/>the noodles and the marrowbone But it really<BR/>wasn't nothing but some water and potatoes And the<BR/>wonderful, wonderful soupstone<BR/><BR/>And again I can taste the chicken and tomatoes And<BR/>the noodles and the marrowbone But it really<BR/>wasn't nothing but some water and potatoes And the<BR/>wonderful, wonderful soupstoneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-35071721896762275072007-11-27T09:28:00.000+01:002007-11-27T09:28:00.000+01:00Jeg blander også gerne med jordskokker, så får sup...Jeg blander også gerne med jordskokker, så får suppen sådan en nøddeagtig smag. Ellers synes jeg at det er vigtigt at koge med en fransk suppevisk så der kommer lidt smag på.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-63451654665858448002007-11-27T07:46:00.000+01:002007-11-27T07:46:00.000+01:00Jeg vil ikke gentage det som allerede er skrevet, ...Jeg vil ikke gentage det som allerede er skrevet, men de opskrifter er som hevet ud af min mund :-) God fornøjelse med kartoffelsuppen "kartoffelwoman".Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-51803225417253769302007-11-27T07:22:00.000+01:002007-11-27T07:22:00.000+01:00Når man på google skriver kartoffelsuppe, kommer d...Når man på google skriver kartoffelsuppe, kommer der et hav af opskrifter frem. Mon ikke du derud af, kan kombinere din helt egen suppe. Mange af dem lyder godt nok lækre, så mon ikke jeg skulle prøve.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03230536933270899140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-35565159082105396052007-11-27T06:52:00.000+01:002007-11-27T06:52:00.000+01:00Dårlig samvittighed skal du ikke have. Hvis du ikk...Dårlig samvittighed skal du ikke have. Hvis du ikke får dine pauser så lægger du dig også bare og så er det en erstatning for dig der skal findes :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-15825041595637474242007-11-27T00:13:00.000+01:002007-11-27T00:13:00.000+01:00Jeg har en, men jeg kan ikke skrive den her! Så sm...Jeg har en, men jeg kan ikke skrive den her! Så smid mig en mail, så sender jeg!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-38662516801321024942007-11-26T23:35:00.000+01:002007-11-26T23:35:00.000+01:00Jeg støtter fuldt op om Hege og Regitze:)Jeg støtter fuldt op om Hege og Regitze:)Sifkahttps://www.blogger.com/profile/09584477953625034248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-58071033291192565262007-11-26T23:04:00.000+01:002007-11-26T23:04:00.000+01:00stavblenderen er livsvigtig.og jeg sætter også lig...stavblenderen er livsvigtig.<BR/>og jeg sætter også lige flødesjatten i uundværlig parentes sammen med Hege.<BR/>og porrer og løg, ja.<BR/>og en god boullion, forstås.<BR/>og så smager tynde bacontern og purløg i milde drys henover ret pænt.<BR/><BR/>det er nærmest min livret. på alle tider af døgnet.Regitzehttps://www.blogger.com/profile/02492283329047393521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-43160036902401906242007-11-26T22:45:00.000+01:002007-11-26T22:45:00.000+01:00Oppskrift og oppskrift, fru Potet. Men min ligner ...Oppskrift og oppskrift, fru Potet. Men min ligner til forveksling den som Jane har her. Det viktige er å ha nok poteter og purre i, så det blir tykt og fint. Og så skal det innrømmes at jeg sper med fløte og ikke melk. Da blir den tykkere og fetere og smaker mer. Men det siste kan bli mellom oss.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-90555495417725295172007-11-26T22:37:00.000+01:002007-11-26T22:37:00.000+01:00Du skal kombinere kartoffel med pore og løg, så bl...Du skal kombinere kartoffel med pore og løg, så bliver det en fantastisk velsmagende og fyldig suppe. Svits pore og løg. Tilsæt kartofler og boullionvand og lad koge. Blend det hele med stavblender, jævn ved at koge op med mælk og smag til med salt, peber, hvidløg og timian. Kan med fordel laves i stor portion og fryses ned.Anonymousnoreply@blogger.com