tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post5366690508209660121..comments2024-03-28T17:02:12.468+01:00Comments on Underet er, at vi er til: Smag og behagLenehttp://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-11019092582003069382016-05-12T22:59:36.973+02:002016-05-12T22:59:36.973+02:001. Hver dag
2. A38 med frisk frugt chiafrø og hamp...1. Hver dag<br />2. A38 med frisk frugt chiafrø og hampefrø samt knækbrødmed ost eller hjemmelavet hindbærsyltetøj, samt agurk og radiser. Hertil en kop kaffe og en kop med ingegærte m. Citron og gurkemeje<br />3. Ærtedeller (ærter og røde linser) og salat med avokado radiser grønne asparges <br />Grønsager er jo grundingrediens ... For mig som vegetar (på vej til st blive veganer)Kisserhttps://www.blogger.com/profile/03030857226835721129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-58712532723830261682016-05-12T07:19:20.989+02:002016-05-12T07:19:20.989+02:001. Altid - stort set
2. Ofte skyr med drys + kaffe...1. Altid - stort set<br />2. Ofte skyr med drys + kaffe med mælk.<br />3. Det sidste halve år har vi bestilt måltidskasser fra Aarstiderne, det har i den grad været en lettelse i travle hverdage. I går fik vi mørbradbøfffer med nye (udenlandske) kartofler, stegte beder, grøn salat og ramsløgssmør.<br />PS. Jeg har store problemer med at kommentere på din blog :-( Derfor får jeg sjældent skrevet en kommentar...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-75647991178558885982016-05-12T05:42:21.889+02:002016-05-12T05:42:21.889+02:00Aftens menu blev til majspandekager med fyld af go...Aftens menu blev til majspandekager med fyld af godt krydret stegt hakke oksekød, fintsnitte rød peberfrugt og tomater samt friske ærter.Tine - den kreative andhttp://www.denkreativeand.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-87458638077521328892016-05-11T22:54:22.494+02:002016-05-11T22:54:22.494+02:001. Næsten dagligt
2. 3 stk Rågi knækbrød, 1 æg, mæ...1. Næsten dagligt<br />2. 3 stk Rågi knækbrød, 1 æg, mælk, juice, kaffe.<br />3. Fisk på grønsager, sovs, kartofler=dagens take away på Skallerup klit!Annes indfaldhttps://www.blogger.com/profile/06739554411189228232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-52594957489913301052016-05-11T22:54:11.043+02:002016-05-11T22:54:11.043+02:001. Næsten dagligt
2. 3 stk Rågi knækbrød, 1 æg, mæ...1. Næsten dagligt<br />2. 3 stk Rågi knækbrød, 1 æg, mælk, juice, kaffe.<br />3. Fisk på grønsager, sovs, kartofler=dagens take away på Skallerup klit!Annes indfaldhttps://www.blogger.com/profile/06739554411189228232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-79698083004743089812016-05-11T12:35:38.491+02:002016-05-11T12:35:38.491+02:00Som man kan se, er jeg "yderst" konsekve...Som man kan se, er jeg "yderst" konsekvent: Skriver "sjældent pasta" - og hvad er så min rest i dag: pastasalat. Hm. connyhttps://www.blogger.com/profile/03558865691359508046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-61609943781539823892016-05-11T12:34:24.244+02:002016-05-11T12:34:24.244+02:00I går var jeg til pensionsseminar (NEJ, ikke pensi...I går var jeg til pensionsseminar (NEJ, ikke pensionistseminar), som blev afsluttet med et forrygende foredrag om at holde hjernen skarp. Bl.a. ved at nyde maden. Det tip vil jeg så lige give videre til dig, nu hvor du fortæller, hvordan du glemmer at smage på maden :-)<br />1) Det er en fejl, når jeg glemmer det. Jeg ville helst hver dag. Sjældent ris/pasta/kartofler.2)Kaffe, surmælksprodukt med diverse drys - eller frostrundstykker med ost og marmelade, mere kaffe<br />3) Æggekage a la køleskabet (i dag: rest pastasalat med kød og grønt, rest ris, evt. nogle af de slatne grøntsager, tomater)connyhttps://www.blogger.com/profile/03558865691359508046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-80116293567484193912016-05-11T11:48:17.387+02:002016-05-11T11:48:17.387+02:001. Hver dag
2. Knækbrød med brie samt vand og kaff...1. Hver dag<br />2. Knækbrød med brie samt vand og kaffe<br />3. Kotteletter med kartofler ;) og salat - vi spiser ikke sovs mere.<br /><br />Mine dårlige vaner er slik og kage, som jeg kæmper med at slippe i hverdagen. Lige nu har jeg to hindbærsnitter, som bliver spist til kaffen ... Helle K.https://www.blogger.com/profile/09435431744916632806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-89153141557708928512016-05-11T09:45:50.382+02:002016-05-11T09:45:50.382+02:00Jeg har set udsendelserne, og har som du tænkt en ...Jeg har set udsendelserne, og har som du tænkt en del over det med at smage på det jeg spiser :-)<br />Svar på dine spørgsmål<br />1. Hver dag<br />2. 5. kornsgryn m/rosiner og skummetmælk<br />3. Ups det er ikke besluttet endnu/købt ind (laver madplan om onsdagen - min fridag)<br />Karinhttps://www.blogger.com/profile/05231111894670972705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-16942136001139241782016-05-11T09:34:05.537+02:002016-05-11T09:34:05.537+02:00Jeg har set udsendelserne. Det mest spændende, eft...Jeg har set udsendelserne. Det mest spændende, efter min mening, er Jespers forslag til middag med flere grønsager. Jeg synes, der er for lidt fokus på kvalitet ved indkøbene. Det handler om, det ska være så billigt som muligt.<br />Jeg kan hurtigt svare på dine spørgsmål ;-)<br />1) hver dag<br />2) A38 med mit hjemmelavede drys af rugbrød og mandler. En gnavegulerød og lidt frugt.<br />3) en kyllingrest, en salat, hvor der skal indgå en rest spidskål og en rest limabønner, og hvad jeg ellers finder ;-)Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-7751184544070317632016-05-11T08:47:08.453+02:002016-05-11T08:47:08.453+02:00Spændende :-)
1) 28 ud af 30 dage. Sådan cirka. V...Spændende :-)<br /><br />1) 28 ud af 30 dage. Sådan cirka. Vi får helt sikkert sushi en gang om måneden, og så bliver der nok også hentet pizza cirka en gang om måneden.<br />2) A38 med müsli og hakket, rå ingefær.<br />3) Donnaens madplan siger bøffer med grøntsager og melon. <br /><br />ad 3) Donnaen har til opgave at udarbejde en madplan for hver måned. Den kan godt afviges, men har generelt givet en mere varieret aftenmenu med mere fisk og mere kylling. Og så står den som regel på rester en gang om ugen :-)Fruen i Midtenhttps://www.blogger.com/profile/01484353123733350117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-31488998983929645762016-05-11T07:36:20.309+02:002016-05-11T07:36:20.309+02:00Det er spennende å se hva som egentlig blir spist ...Det er spennende å se hva som egentlig blir spist rundt omkring. Jeg måtte gå noen runder for å tenke at deres aftensmad er jo det samme som vår middag (spisers hos min familie ved 17 tiden). Og morgenmad, er det samme som vår frokost (spises her i huset ved 6 tiden) :-)<br /><br />1) 5-6 av 7 dager. Her går det mest i bakte grønnsaker i ovnen, har også litt potet sammen med de.<br />2)Havregrøt, med litt Steviosa og kanel på<br />3) Kyllingsalat, med hjembakt loff til. (Vi hadde med middagen på padletur i dag - så det var praktisk)<br /><br />Åstahttps://www.blogger.com/profile/14424624795180522763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-68966153518928392132016-05-11T07:08:22.247+02:002016-05-11T07:08:22.247+02:00Hold da op. Det har da godt nok sat nogle tanker i...Hold da op. Det har da godt nok sat nogle tanker i gang. Jeg har ikke set programmerne endnu. Men har bestemt planer om det. Og så satte dit indlæg gang i tankerne hos mig også.<br />1) 4-5 dage ud af 7<br />2) æg eller sommetider knækbrød/boller<br />3) rester - igen@https://www.blogger.com/profile/08330275750232588592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-34479200580042600852016-05-11T06:40:53.412+02:002016-05-11T06:40:53.412+02:001. stort set hver aften og i hvert fald i løbet af...1. stort set hver aften og i hvert fald i løbet af hver dag, da vi begge spiser frugt / grønt som mellemmåltider og snack.<br />2. rugbrød med frugt / grønt / fisk<br />3. et eller andet med hakket oksekød.Tine - den kreative andhttp://www.denkreativeand.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-55008392577295899772016-05-11T05:08:29.074+02:002016-05-11T05:08:29.074+02:001. Hver dag (med få undtagelser....)
2. Havregryn ...1. Hver dag (med få undtagelser....)<br />2. Havregryn med sukker og rosiner eller groft brød med ost (og det er IKKE den fedtfattige).<br />3. Salat med pasta og kidneybønner og en rest kylling.<br /><br />Og så er mine frokoster som regel rester fra aftensmaden.Evahttps://www.blogger.com/profile/05380305212010657809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-34498146950252283512016-05-10T22:07:26.927+02:002016-05-10T22:07:26.927+02:001. Stort set hver eneste dag.
2. Surmælksprodukt...1. Stort set hver eneste dag.<br />2. Surmælksprodukt som skyr, ylette, A38, med frisk frugt og mandler, samt 30 g brød med ost til min kaffe. <br />3. Oksesteg med masser af grønsager, og hverken kartofler eller sovsPiahttps://www.blogger.com/profile/03237044262075586997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-28493588302360605032016-05-10T21:20:32.123+02:002016-05-10T21:20:32.123+02:001. Hver dag
2. Oftest havregryn og mælk med rosine...1. Hver dag<br />2. Oftest havregryn og mælk med rosiner/tranebær eller tørret æble, hjemmegjort ristet drys (kokos, sesamfrø og chiafrø) og lidt hakkede mandler. Ellers skyr med samme drys, bær og agavesirup.<br />3. Svinemørbrad (med fyld af abrikos, valnød og portvin) på grill med grillede porrer og peberfrugter, ris og syrnet fløde med ramsløgspesto.<br />Jeg er ret glad for mad, så det blev vældigt udførligt 😂😂😂Benedictehttps://www.blogger.com/profile/12569663296460147348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-82650613204491038052016-05-10T20:51:55.861+02:002016-05-10T20:51:55.861+02:001. I perioder 5 ud af 7 dage, andre gange færre, m...1. I perioder 5 ud af 7 dage, andre gange færre, men næsten altid kartofler. <br />2. Yoghurt med knust hørfrø/chiafrø og sukkerfri müsli<br />3. Har fået Kittysuppe aka gulerod-porresuppe jævnet med flødeost naturel<br /><br />Knus og hilsner fra<br /><br />fru Jensen<br />Gudhjem<br />fru Jensenhttps://www.blogger.com/profile/06555124254562412488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-28986020271294462292016-05-10T20:10:58.691+02:002016-05-10T20:10:58.691+02:00Auch, et ømt punkt du ramte der... Skammer mig på ...Auch, et ømt punkt du ramte der... Skammer mig på forhånd:<br />1: ca. to gange <br />2: müsli med mælk<br />3: brændende kærlighed slash koteletter i fad-left overs fra igår....www.skøreliv.dkhttp://www.xn--skreliv-r1a.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-6413126680543633542016-05-10T19:47:36.824+02:002016-05-10T19:47:36.824+02:001) 5 gange om ugen
2) Yougurt
3) Svinekoteletter m...1) 5 gange om ugen<br />2) Yougurt<br />3) Svinekoteletter med kartofler, gulerødder og broccoli og en lille klat smørSusannehttps://www.blogger.com/profile/04881553433046802914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-72158300362037968502016-05-10T19:35:01.709+02:002016-05-10T19:35:01.709+02:001) Hver eneste dag.
2) Hjemmebagt brød.
3) Kylling...1) Hver eneste dag.<br />2) Hjemmebagt brød.<br />3) Kyllingerester i form af en pastasalat.Ellenhttps://www.blogger.com/profile/12198731547847453665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-11257834588121029162016-05-10T19:14:33.316+02:002016-05-10T19:14:33.316+02:00Den er jeg med på :)
1) ALTID (som i 19 ud af 20 g...Den er jeg med på :)<br />1) ALTID (som i 19 ud af 20 gange)<br />2) enten en lille portion sund müsli med mælk eller en ½ liter selvlavet smoothie med spinat, banan, havregryn og skyr (og 5 mandler)<br />3) Tja, jeg skulle ha' lavet en ret fra retnemt.dk, men der er ingen hjemme andre end mig, så enten bliver det bulgur, spinat og æg på panden og et par tomater ved siden af, eller så bliver det havregryn :) - lige om lidt...<br />Mette LAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-8259535222053398862016-05-10T19:07:36.563+02:002016-05-10T19:07:36.563+02:001) ikke så ofte som jeg burde ;-)
2) havregryn med...1) ikke så ofte som jeg burde ;-)<br />2) havregryn med mælk og en smule sukker<br />3) Vi fik pasta og kødsovs (ca. 50% kød og 50% grøntsager)Elihttp://www.nr65.dknoreply@blogger.com