tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post6454884316654901025..comments2024-03-28T17:02:12.468+01:00Comments on Underet er, at vi er til: Film, friluftsliv, fridagsmadLenehttp://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-71799358289679325872015-02-08T09:54:27.491+01:002015-02-08T09:54:27.491+01:00Eva, vi spiser faktisk mange traditionelle retter,...Eva, vi spiser faktisk mange traditionelle retter, og alle får masser af grøntsager/salat som tilbehør og min mand er lige så glad for tilbehøret som jeg er :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-69669429111635818042015-02-08T09:53:13.611+01:002015-02-08T09:53:13.611+01:00Tak Jørgen, jeg trængte også til at komme ud ;-) m...Tak Jørgen, jeg trængte også til at komme ud ;-) min mand kendte nærmest halvdelen af menneskerne der, over halvdelene af menneskerne var jo jægere med familierLenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-1371876621463041722015-02-08T09:47:29.427+01:002015-02-08T09:47:29.427+01:00Ellen, jeg vil jo nødigt have at I tror jeg kun sp...Ellen, jeg vil jo nødigt have at I tror jeg kun spiser havregrød ;-) God ide, jeg har bare ikke en rist til mit ildfaste fad, det må jeg søge efter.Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-69566833477690645442015-02-08T06:29:23.977+01:002015-02-08T06:29:23.977+01:00Det er da en god udvikling, at der til stegt flæsk...Det er da en god udvikling, at der til stegt flæsk efterhånden også hører salat.Evahttps://www.blogger.com/profile/05380305212010657809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-80447373811840092492015-02-07T21:26:17.104+01:002015-02-07T21:26:17.104+01:00Godt jeg ikke var til messe i 5 timer.
Jeg tror nu...Godt jeg ikke var til messe i 5 timer.<br />Jeg tror nu også jeg ville have foretrukket de gode retter for havregrød til aftensmad.<br />God aften og søndag og fridage.Jørgenhttp://nyhedsblog.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-81683924548363928962015-02-07T21:10:38.585+01:002015-02-07T21:10:38.585+01:00Hehe, jeg bemærkede også det med den manglende hav...Hehe, jeg bemærkede også det med den manglende havregrød :-) <br />Forslag: Læg flæsket på en rist, så skal du kun vende det én gang, og fedtet behøver du først at hælde fra, når du er færdig med at stege. Jeg synes det bliver dejligt sprødt alligevel, og man slipper for at rende hele tiden og passe maden. Ellenhttps://www.blogger.com/profile/12198731547847453665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-27785755395660840032015-02-07T20:58:51.901+01:002015-02-07T20:58:51.901+01:00Inge, netop, vi må lige have havregrøden sat ind i...Inge, netop, vi må lige have havregrøden sat ind i det rette perspektiv :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-50389786438971713532015-02-07T20:40:37.282+01:002015-02-07T20:40:37.282+01:00..og du lavede ikke havregrød til dig selv.. :-)..og du lavede ikke havregrød til dig selv.. :-)Ingehttps://www.blogger.com/profile/04858266713055119693noreply@blogger.com