tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post7399437154902909013..comments2024-03-28T17:02:12.468+01:00Comments on Underet er, at vi er til: FLØDESKUM PÅ TOPPPENLenehttp://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-9247715618333614492013-11-15T21:04:56.811+01:002013-11-15T21:04:56.811+01:00Conny, jeg mangler at prøve dem over bål eller i k...Conny, jeg mangler at prøve dem over bål eller i kager :-) Og vi får energi af hinanden det er så sandtLenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-38609560651162942672013-11-15T14:04:53.703+01:002013-11-15T14:04:53.703+01:00Uhm, skumfiduser på enhver måde - au naturel, på p...Uhm, skumfiduser på enhver måde - au naturel, på pind over gløder, i varm kakao, i kager, uhm. <br />Selvom I har lynende travlt på den afdeling, så tror jeg også, at I giver hinanden god energi, karma, vibrationer - eller hvad man ellers vil kalde det. Det er altid en fornøjelse at læse om din arbejdsplads.connyhttps://www.blogger.com/profile/03558865691359508046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-69017274967969895512013-11-15T05:38:23.345+01:002013-11-15T05:38:23.345+01:00Charlotte, heller ikke jeg har forstået det, men n...Charlotte, heller ikke jeg har forstået det, men nu prøvede jeg, de puttes i den varme kakao, jeg syntes nu ikke de smagte af noget, så derfor røg der flødeskum oveni :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-61626315695373874782013-11-15T05:37:21.198+01:002013-11-15T05:37:21.198+01:00Charlotte, tak for dine ord :-)Charlotte, tak for dine ord :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-84942531786774905202013-11-15T05:36:43.467+01:002013-11-15T05:36:43.467+01:00Ellen, og bacon er der i fryseren, så det skal nok...Ellen, og bacon er der i fryseren, så det skal nok komme til at smage godt :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-81897478144547663922013-11-15T05:36:16.769+01:002013-11-15T05:36:16.769+01:00Tak Inge, til gengæld kan du så få gode ideer her ...Tak Inge, til gengæld kan du så få gode ideer her i kommentarfeltet, hvis du får lyst til blomkålssuppe :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-54011990113886928192013-11-14T23:23:08.611+01:002013-11-14T23:23:08.611+01:00Skumfiduser har jeg aldrig forstået! Hvad er du de...Skumfiduser har jeg aldrig forstået! Hvad er du det, du gør med dem? Putter dem i varm kakao eller??Tro Håb og Kærlighedhttps://www.blogger.com/profile/10257338438645798734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-59557895588527814542013-11-14T22:19:41.119+01:002013-11-14T22:19:41.119+01:00Kære Lene - jeg bliver altid så imponeret over dit...Kære Lene - jeg bliver altid så imponeret over dit kæmpe overskud! Evig og altid. Hjemme og ude. Det er fantastisk. Hatten af for det. Du er guld værd for dine omgivelser - familie, kolleger og patienter. Manger tanker herfra. CharlotteGilettehttps://www.blogger.com/profile/16654754225616956511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-4560075750783223552013-11-14T19:12:04.487+01:002013-11-14T19:12:04.487+01:00Ristede bacontern er et afravigeligt must for os s...Ristede bacontern er et afravigeligt must for os som drys til enhver tyk suppe; det være sig blomkåls-, græskar-, gulerods- eller kartoffel-porresuppe :-) Ellenhttps://www.blogger.com/profile/12198731547847453665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-11164094753041790552013-11-14T18:48:04.102+01:002013-11-14T18:48:04.102+01:00Jeg kan ikke hjælpe med opskrift på noget som hels...Jeg kan ikke hjælpe med opskrift på noget som helst, men jeg kan ønske dig en god aften.. :-)Ingehttps://www.blogger.com/profile/04858266713055119693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-78594891288628863302013-11-14T17:47:51.853+01:002013-11-14T17:47:51.853+01:00Dejligt Eva, jeg skal prøve fløde/baconvarianten :...Dejligt Eva, jeg skal prøve fløde/baconvarianten :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-53108800226603657002013-11-14T17:47:29.030+01:002013-11-14T17:47:29.030+01:00Herligt Kristine, kartofler har jeg masser af :-)Herligt Kristine, kartofler har jeg masser af :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-58576771520512498492013-11-14T17:05:47.944+01:002013-11-14T17:05:47.944+01:00Du kan også nøjes med kartofler, der skal bare fle...Du kan også nøjes med kartofler, der skal bare flere til (+ løg), I min familie hedder suppen "blendet køleskab". Mvh. KristineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-27349515162415672982013-11-14T16:56:37.818+01:002013-11-14T16:56:37.818+01:00Uhm Tak Kristine, og så opdagede jeg bagefter at b...Uhm Tak Kristine, og så opdagede jeg bagefter at blomkålhovedet var blevet muggen, øv, nu må jeg have købt et nyt og prøve din opskrift :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-11339839017887762532013-11-14T16:56:05.907+01:002013-11-14T16:56:05.907+01:00Jeg har også flødeskumskolleger.
Og blomkålssuppe...Jeg har også flødeskumskolleger.<br /><br />Og blomkålssuppe, - jeg anbefaler bacontern og piskefløde, - så glider det nemt ned ;)Evahttps://www.blogger.com/profile/05380305212010657809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33718160.post-83687883415765400392013-11-14T16:34:43.628+01:002013-11-14T16:34:43.628+01:00Svits evt. karry/hvidløg/spidskommen i fedtstof og...Svits evt. karry/hvidløg/spidskommen i fedtstof og tilsæt blomkål, der er skåret i stykker med 3-4 skrællede ituskårne kartofler og tilsæt gerne en fjerkræboullion eller en boullionterning. Gem evt. små sprøde blomkålsbuketter. Kog til kartofler og blomkål er mørt.<br />Blend kogevand og grøntsager og tilsæt lidt fløde og varm op. Server med noget sprødt: Små blomkålsbuketter, stegt bacon, skinke, ristede nødder, græskarkerner og/eller rugbrødscroutoner + ostebrød (ristet brød, der kan være både rug eller hvidt brød belagt med mild ost i skiver eller reven og så under grillen indtil osten bobler og er gylden.<br />Bon appetit<br />Mvh. KristineAnonymousnoreply@blogger.com