torsdag, maj 19, 2011

STORE BEDEDAGSFERIE

bliver der ikke noget af for mit vedkommende, og de varme hveder skal vist nydes i morgen tidlig i stedet for i aften. Der står nemlig 4 aftenvagter på arbejdsplanen, så det må jeg hellere rette mig efter. Og bagefter en fridag, som skal bruges på forberedelse, står der konference i Hamburg på min plan.

Mens der bliver gjort rent, har jeg fundet de hollandske artikler (heldigvis på engelsk) om et studie, der har fulgt børn og unge med apopleksiramte forældre (apopleksi= blodprop eller blødning i hjernen), den ene halvdel fik en form for støtte, den anden fik ikke. Artiklerne havde jeg regnet med at læse i går, men sådan gik tingene jo ikke. Nu er forskellige ordbøger på nettet fundet, men ofte kommer jeg til kort, den måde forfatterne har brugt et ord findes ikke altid, så google translate bliver også brugt, jeg må variere mine metoder :-)

P1000382

Udenfor skinner solen og tørrer langsomt gruset på gårdspladsen, regnen har gjort godt for afgrøderne på marken, så nu må solen gerne skinne varm og dejlig. Landmanden og medarbejdere holder bededagsferie, så vi skal have rundstykker til formiddagsteen i dag, den tradition er vi glade for, at vi fik startet. Det betyder noget at bruge lidt længere tid på pausen og på snak en gang om ugen, og jeg nyder, når jeg kan være med.

P1000380

Næste weekend får vi besøg af vores børn, der er en fætter, som skal konfirmeres. Jeg faldt i staver over et billede hos datteren, som hun har snuppet fra min billedkasse (jeg ved det godt, de skal skrives på, sættes i mappe og alt det der!) Hvor er tiden dog gået hurtig, jeg fik en klump i halsen, da jeg stod med det billede. Minder om de kjoler, jeg dengang syede til datteren, butterfly og bukser til søn har jeg også syet. Jeg havde aldrig troet. at jeg skulle give min søn hvid skjorte og butterfly på, jeg var mest til sweatshirt, men den lille purk ville også være fin, når datteren fik nye kjoler, så sådan blev det. Måske kan du se glimtet i begges øjne, hold op hvor har vi leget, læst og grinet meget sammen. Jeg er vist blevet en gammel sentimental kone. Jeg skifter lige over til sygeplejerskerollen og får gang i artiklerne.

Må du få en skøn torsdag.

9 kommentarer:

 1. Ønsker deg gode jobbdager
  Ja årene går fort. Koselig med besøk.
  Har ei dansk vennine her som skal til Danmark i helgen i konfirmasjon. Har forstått at det er den store konfirmasjonsdagen i Danmark.
  Ha en flott dag :)

  SvarSlet
 2. Håber du får stille og gode vagter i bededagsferien.
  Selvfølgelig vil bror være fin når søster er det.. Sweatshirt..!! hvad tænkte du da på.. ;-) Han er så flot i skjorte og butterfly. I dag går han vel helst i t-shirt, eller holder butterflyen stadig fast i ham..

  SvarSlet
 3. Jeg er også sentimental, så. Jeg kan falde meget længe i staver, hvis jeg sidder og kigger på billederne af C, fra dengang hun var lille :-)
  ... Husker også mine aften- og nattevagter for mange år siden: det dårlige ved dem var, at man ingen aften havde derhjemme - det gode var, at man havde fri om dagen til at kunne hygge derhjemme... det sidste kan jeg godt savne, men ikke det første ;-)

  SvarSlet
 4. Astrid, tak, ja storebededagsferien er den helt store konfirmationsweekend, men vi skal først ugen efter :-)

  Inge, tak. Jamen Inge den gang var jeg til den afslappede stil, kunne ikke fordrage pyntetøj, men det har ændret sig i takt med mine børns opvækst og nye tider :-)jeg har det dog stadig svært med de unge mødres styling af deres børn fra fødsel af.

  Ellen, godt at jeg ikke er den eneste :-) jeg kan godt lide aftenvagter, der er en særlig stemning om aftenen, og da landmanden er natteravn, så får vi altid te, når jeg komme hjem ved midnat :-) Men min krop reagerer på de ændrede arbejdstider nu, så jeg skal helst ikke have for mange.

  SvarSlet
 5. De er rigtig fine i tøjet, og de ser bare så glade ud...;-D kender også det med at falde i staver over billeder af ungerne..En god dag til dig..

  SvarSlet
 6. Tak i lige måde Annemarie :-)

  SvarSlet
 7. God arbejdslyst

  Her er et link til en online ordbog jeg tit har glæde af http://dictionary.cambridge.org/

  Anette

  SvarSlet
 8. Anette, tak, den må jeg have fundet frem i morgen formiddag, når der er planlagt videre læsning :-)

  SvarSlet
 9. Suppose you created a group called Pals that included your best friends.

  This software can convert DVD to various video formats such as MPEG-4, AVI, WMV, FLV, 3GP, VOB, etc.
  One of the biggest changes is the fact that Apple has removed the permanent storage
  (hard drive) from the device.

  Here is my homepage apple tv review

  SvarSlet