torsdag, december 16, 2010

JULEN KOMMER FØREND VI VED DET

Her sidder jeg og nyder småkager og en kop te.

Vi har været på handel. Vi har været i Ikea.

Nu er der købt reoler til de to værelser samt en sovesofa, så søn og svigerdatter kan sove godt, når de kommer hjem, og begge værelser kan fremstå mere ryddelige end nu.

Men hvad med juleforberedelserne?

Julegaver? ikke en eneste.

Juletræ? Først på søndag, så datteren kan være med.

Julepyntning af huset? En tyvendedel af kassernes indhold er kommet frem.

Indkøb af mad, konfekt, slik, sodavand og hvad der ellers skal bruges i helligdagene? Ingenting, men flæskestegen er bestilt, og kartoflerne leverer vi selv.

Til gengæld har jeg massevis af hjemmelavet leverpostej i fryseren, hjemmelavet sylte og hjorterullepølse i køleskabet. 4 forskellige slags småkager har jeg også bagt. Så vi kommer ikke til at sulte.

Jeg satser på et juleboost af energi fredag eftermiddag efter arbejde. Det bliver jul uanset hvad, og så længe vi har hinanden, er alt godt.

10 kommentarer:

 1. Vi er ca lige langt i forhold til julen! Jeg har pyntet lidt mere. Jeg har så også en del i kirken:-) Det bliver en dejlig jul, for vi tager det ikke så tungt, når bare de store børn kommer hjem! (og så William, selvfølgelig!)

  SvarSlet
 2. Du er længere end jeg er. Min ferie starter i dag, og der er jo masser af dage til at købe gaver og mad. Og jeg skal altså også nå at hygge. Det trænger jeg til, og dermed basta.

  God fredag.

  SvarSlet
 3. Gud ja, sikke meget jeg mangler !

  SvarSlet
 4. Vi er akkurat lige langt med julen, Lene. Jeg er helt sikker på, at den kommer uanset - og det absolut allervigtigste er, at vi har dem, vi elsker, indenfor rækkevidde. Alt det andet er kun staffage - og julen kommer jo uanset og dejlig bli'r den, er jeg sikker på.

  PS - jeg er ret overbevist om, at vi når det, vi skal nå alligevel ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg kan tilslutte mig koret - vi er lige langt, selvom du måske er lidt længere ;)og der er heldigvis ikke en facitliste til julen.
  God fredag og god weekend.

  SvarSlet
 6. Hehe.. jeg er såmænd heller ikke længere end du er, men jeg når det nok.. jeg er ikke begyndt at stresse endnu, og har heller ikke tænkt mig at tage den diciplin op i år.. :-)
  Hav en skøn dag.

  SvarSlet
 7. Vores jul er også bare lige pludselig kommet ganske tæt på. Kun vi fire skal vi være, så jeg er helt afslappet. Endnu.
  Du er godt nok meget klar hvad angår de lækre ting i fadeburet. Måske vil jeg lave sønderjysk surrib lidt tættere på selve julen. Ellers køber jeg mig til det meste. Ældstedatteren har forsynet mig med økologisk and fra Fødevarefællesskabet inde på Nørrebro. Jeg har fri på mandag til de sidste julegave og den første julerengøring/oprydning/klargøring. Så faktisk er alt vel.
  Og jeg glæder mig til at hygge med familien.

  SvarSlet
 8. øv:der skulle selvfølgelig stå "julegaver".
  hilsen conny

  SvarSlet
 9. Tænk, jeg synes jeg har hørt en tilsvarende historie før ;-)
  Som du selv og de andre så klogt skriver, så er det vigtigste, at man er sammen, så kan alt det andet ikke gå så galt endda. Slet ikke med alt det mad, du har :-D

  SvarSlet
 10. Charlotte, og selvom jeg skal arbejde i julen, så skal du nok arbejde endnu mere :-)

  Tak i lige måde Eva, lige i skrivende stund gad jeg godt være lærer ;-)Men jeg har fri i weekenden, så der skal arbejdes igennem :-)

  Miri, det vigtigste er gaverne, maden og juletræet :-)

  Liselotte, vi skal nok nå det :-)

  Tak i lige måde Helle, der er nemlig ingen facitliste :-)

  Tak i lige måde Inge, jeg vil hellere ikke stresse, men nyde at datteren kommer hjem i morgen :-)

  Conny, vi får min far og min søster på besøg og for at få alt til at gå op i en højere enhed, har jeg selv valgt aftenvagt 1. juledag og dagvagt 2. juledag, jeg er allerede træt ved tanken :-)

  Ellen, sulte kommer vi ikke til :-)

  SvarSlet