søndag, januar 15, 2012

LÆNGE SIDEN OG NU MED SLATTER OG RESTER

Når blikket vendes mod øst, fordi der er vandskade, fordi der skal kigges lejligheder, fordi der skal julehygges, fordi der skal krammes, fordi fordi fordi, så bliver det svært at vende blikket mod vest.

DSC04919

I dag drog vi mod vest, tjekkede sommerhuset, satte et par løse tagsten på plads, vandede et par hårdføre blomster og gik en lang tur. Vinden bed i kinderne, men lige tilpas. Solen varmede et bette kun, men lige tilpas. Istvan syntes, det var herligt, der var dog styr på ham, en GPS sørgede for, at vi hele tiden havde føling med ham, også når han forsvandt ude af syne. Hver gang vi tror, at vi har fundet ud af, hvornår han glemmer opdragelse og stikker af, bliver vi snydt, så nu er han satellitovervåget konstant, når han er ude. Han skal lære det nu, vi kan ikke have en jagthund, der løber af sted på egen hånd.

DSC04927

Hjemme er der blevet læst lektier, strikket og læst bog, aftensmaden blev rester fra køleskabet, og i skabet var der lidt juleslik, lidt chips og lidt vinrester. Det hygger vi os med, mens håndboldherrerne får lov til at vise, om de nu også er så gode, som alle siger.

DSC04932

Jeg har nydt søndagen med tid til det hele, også til at holde stille, mens et dådyr kigger på os. Det sagde dog farvel, inden jeg fik flyttet hund, givet kameraet til landmanden, og han fik trykket.

DSC04940

DSC04946

7 kommentarer:

 1. Hvor er det super smart med sådan en hunde GPS, og så er jeg helt syg med dit billede af den skønne brede strand.. Når jeg ser det billede savner jeg virkelig Vesterhavet og strandene deroppe..

  SvarSlet
 2. Åh, er det ikke en skøn bog? Du skal se filmen også. Vi købte den sidste jul og har set den tre gange. Datterbarnet ser film og læser bog på en gang! Jeg synes godt man kan se på den hund, at den er fuld af numre:-)

  SvarSlet
 3. Jeg har siddet foran tv og strikket og strikket hele den udslagne weekend. Ondt i hele kroppen har jeg og mangler lys og frisk luft (men det har da været ret så hyggeligt).

  Jeg har ikke læst Ken Follett endnu. Måske skal han på listen....?

  SvarSlet
 4. Inge, du er hjertelig velkommen heroppe, jeg vil gerne have besøg :-) og så kan vi køre til stranden.

  Charlotte, den er rigtig god, det er med den som med mange andre detaljerede romaner, jeg skimlæser af og til, for jeg vil hellere læse om mennesker end om kirkebygning ;-)

  Eva, god bedring til dig, jeg håber du snart kan komme ud og få frisk luft. Bogen er god, jeg sluger den nærmest :-)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder fra en dag mod vest...Jeg har aldrig været ved Vesterhavet, men jeg vil så gerne se det og høre det..God mandag til dig..;-D

  SvarSlet
 6. Istvan er en fantastisk smuk hund :) så må der være lidt unoder - sådan er det vist også med mennesker ;) - held og lykke med projekt GPS.

  SvarSlet
 7. Annemarie, du må da se Vesterhavet en gang! Det må vi ha arrangeret :-)

  Tak Helle, jeg tror helt sikkert det lykkes :-)

  SvarSlet