tirsdag, januar 17, 2012

EN DOVEN MORGEN

Jeg kan slet ikke komme ud af starthullerne her til morgen. Det blev sen sengetid i går, min julegave fra forrige år blev indløst, så jeg var i teater og se en teaterkoncert med Leonard Cohen i Århus. Jeg må konstatere, at Leonard Cohen nok ikke har været så meget på min lytteliste, jeg kunne kun genkende 3 sange. Til gengæld syntes jeg godt om teaterkoncerten, den var anderledes, rå og grov, og hvis de danske tekster passer til de engelske, var Leonard Cohen også rå og grov i sine tekster. Han kunne dog også være blød og famlende, tvivlende på dette liv og hvad nu det med Gud. Især var jeg betaget af operasangeren Helene Gjerris, hun gjorde det rigtig godt. Jens Jørn Spottags dans med Pernille Højmark, hvor han var iklædt kun undertrøje og underbukser samt sokker, mens Pernille var hoppet i hans bukser og dansede herren, fik smilebåndene til at trække opad. Der skal mod til at vise sig som den midaldrende mand med topmave og hvide ben, men han kunne som de andre synge, så det var en fryd. Jeg var imponeret over, hvordan orkesteret agerede på scenen, de enkelte musikere formåede at blive en del af koreografien, det fungerede virkelig flot.

Nu ikke mere snik-snak, der er artikler, der skal læses før dagens undervisning; jeg skal først møde kl. 11, da jeg ikke har brug for grundlæggende viden om informationssøgning.

God energirig dag til dig.

DSC04910

6 kommentarer:

 1. Dejligt med en god teateroplevelse og læsedag til dig..;-D

  SvarSlet
 2. Leonard Cohen er altid god at lægge øre til. Jeg hørte netop en fordanskning i går sent - det var med Klaus Hempel, tror jeg, han hed. Stemmen var lige så dyb og nærværende som Cohens, så det var godt.
  God læsedag til dig. Det lyder som et spændende modul, også denne gang.

  SvarSlet
 3. Teateroplevelser kan man vist ikke få for mange af. Og helt i Århus, så kan jeg godt forstå det blev sent:) Ha' en god dag.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en dejlig oplevelse.
  Og så er det godt, din morgen kan strække sig lidt! Må det blive en god dag.

  SvarSlet
 5. Jeg kan se, at du som jeg ikke blev skuffet! og at du som jeg blev overrasket over hvor rå Leonard Cohens tekster kan være!

  SvarSlet
 6. Annemarie, det var nemlig dejligt :-)

  Tak Conny, jeg har ikke hørt meget af hans musik, men den dybe stemme kendte jeg :-)

  Tak Charlotte, men køreturen var det værd :-)

  Tak Charlotte, en god dag blev det :-)

  Eli, og opsætningen understregede råheden :-)

  SvarSlet