søndag, januar 22, 2012

PLANERNE ÆNDRES

Når nu jeg synes, at jeg hellere vil være hjemme og strikke, se film og læse, hvorfor er det så, at jeg synes, at jeg skal være kulturel? Så nu har jeg danset lidt sammen med Charlotte Bircow, vundet et stort garnnøgle op, surfet lidt rundt i blogland og spist en god frokost.

Om lidt omdanner jeg spisebordet til studerebord, tager strikketøjet med derhen, henter søndagskruset med teen og lader roen fylde denne dag også.

DSC04995

God søndag til dig

13 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være en sjov motionsform. Har du "danset" længe eller først lige begyndt på det og kan det anbefales?

  :-)

  SvarSlet
 2. Jeg vil også lige høre om det fungerer med den dvd. Jeg har lavet noget træning til dvd for nylig, men ikke dans!

  SvarSlet
 3. Anita, jeg er lige startet, Jeg har andre dvd som jeg aldrig bruger, men jeg elsker at danse, så jeg håber den her kan give et skub til at få pulsen op :-)

  Charlotte, jeg er som sagt lige startet og har valgt to danse, for lige at komme ind i trinene. Jeg synes det er lidt svært at gøre som dem, men mon ikke øvelse gør mester og jeg kan mærke det i lår og mave :-)

  SvarSlet
 4. Dans er så skønt...og god motion. Vejret i dag har da også kun appelleret til indendørs sysler...sne sne sne. En god aften til dig KNUS

  SvarSlet
 5. Jeg må sige, at jeg kraftigt overvejer at hoppe med på den, for jeg elsker det nemlig også og det skal jo være sjovt at motionere. Ellers synes jeg jo, det er for let at springe over.

  Tusind tak for inspirationen. Nu har jeg droppet et Sputnik abb. til fordel for et hos CB - det koster det samme pr. mdr. Hun har nogle utrolig gode (bla. mentale) værktøjer, som jeg godt kan bruge i arbejdet med at finde en god motionsform, så jeg er fuld af good feelings.

  Happy dancing :-)

  SvarSlet
 6. Jeg håber at det blev en god søndag og at du fik studeret lidt selv om strikketøjet var inden for rækkevidde.
  Smukke blomster.
  Laura

  SvarSlet
 7. Tak Gitte, jeg satser på at dansen kan give mig noget motion :-)

  Anitta, det lyder spændende med dit abb. Happy dancing til dig også :-)

  Tak Laura, jeg læser lidt for sjov i dag. Ikke noget af det, der er opgivet til næste uge, men jeg har også en studiedag i morgen. Jeg er ved at læse mere om Merleau-Ponty og lige nu læser jeg om argumentationen for og imod dualismen :-)

  SvarSlet
 8. Det lyder som en dejlig dag, Lene - god søndag aften til dig!

  SvarSlet
 9. Tak i lige måde madame :-) ja på trods af at jeg ikke kom udenfor den vej, jeg bor på,blev dagen god ;-)

  SvarSlet
 10. Håpar dagen blei fin :)

  Ønskjer deg ei fin veke framover :)

  SvarSlet
 11. Tak i lige måde Marie og dagen her blev stille og rolig :-)

  SvarSlet
 12. Øjjj, det er LIGE noget for mig, når mit ene ben bliver godt igen. Videoen (+ en masse andre) ligger frit tilgængelig for mig som Wellness-medlem. Juhuu :-)

  Arj, hvor var det altså godt, jeg klikkede på dit link i går. Det startede så meget godt, skal du vide!

  SvarSlet
 13. Anitta, det lyder bare godt, om lidt går jeg en tur og bagefter skal der danses :-)

  SvarSlet