søndag, april 29, 2012

HVAD SKER DER?

Mit Windows Live Writer vil ikke lade mig udgive indlæg, eller måske er det min computer? I hvert fald får jeg konstant denne meddelelse:
Fjernserveren returnerede en fejl: (403) Forbudt.

Så er der jo ikke andet for, at jeg må prøve blogger og måske skulle jeg tage mig sammen til at finde et program, som jeg kan bruge på Mac, men det må vente. Først skal jeg gøre køkkenet ryddeligt (utroligt at to mennesker kan generere så megen rod), dernæst venter en frokost med gode venner og til slut en aftenvagt med gode kolleger.
God søndag til dig

PS Og så kan jeg ikke finde ud af bloggers nye flade, så ingen billeder fra gårsdagens gåtur!

PPS Det er så typisk, nu har jeg manglet ord til indlæg i en uge, og så nu hvor jeg ikke kan bruge WLW, bobler ordene frem ;-)

19 kommentarer:

 1. Den fejl får jeg også nogle gange, gem indlæget som en lokal kladde, luk wlw og åbn det igen. Hent dit indlæg og udgiv det.. det har jeg ofte held med.
  Rigtig god søndag hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Inge, jeg har åbnet og lukket utallige gange siden i går, men det hjælper ikke ;-)

   Slet
 2. Uha jeg har hørt flere der har fået den nye blogger flade, den er ikke dukket op hos mig endnu,håber du får styr på det

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille, der er ting, der helt klart er bedre med den nye flade, bl.a. kan jeg nu søge i mine indlæg, det er dejligt. Men jeg kan ikke finde ud af at hente billeder fra min computer, den vil have mig omkring picasa, som jeg ikke bruger ;-)

   Slet
 3. Æv, hvor træls.
  Håber du finder på noget, for vil glæde mig til at læse :-)

  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Therese, jeg håber WLW accepterer mig igen :-)

   Slet
 4. Jeg kan heller ikke bruge WLW mere - den er ikke understøttet af min nye udbyder. Men du kan skrive dit indlæg i word (åbne nyt doc som "blog") så får du en præsentation der minder lidt om en blog - dog uden at se din blog på dit word dokument.
  Men du kan bedre redigere og gemme end inde i blogspot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kong mor, tak, det må jeg prøve :-)

   Slet
 5. Jeg kan desværre ikke komme med med gode råd om blogging ;-) Men jeg tror, du finder ud af det.
  Tak for et godt indlæg i fredags. Dejligt at høre om din arbejdsglæde. De andres meldinger er da så triste.
  Det er tankevækkende, at den unge mand ikke siger 'tak' og 'tak for mad'. Det er synd for ham, for han bliver jo stemplet som uhøflig. Hvor er du sød og opmærksom på hans spisevaner. Han er heldig, han er elev hos jer. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty for dine ord :-)

   Slet
 6. PS.
  Har først lige læst kommentarerne til dit fredagsindlæg om at sige tak.
  Jeg er helt uenig med de fleste og ser det ikke som din opgave at lære ham det. Han er ikke elev hos dig. Du sørger for god mad til ham. Måske finder han er kæreste, der lærer ham det. (det er en sårbar ting at blive rettet på) Eller måske bliver det ikke en del af hans omgangstone? Sådan er det for nogle.
  Jeg kender en mand, der er uddannet hos Mærsk. Der blev de undervist i, hvordan man spiser/bruger bestik og glas osv. og i det hele taget, hvordan man gebærder sig i sociale sammenhænge.
  Jeg synes, Landbrugsskolerne burde have et fag, der hedder 'social kompetance'. Det ville sikkert gøre det lettere for dem at score en kæreste ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, jeg bager en kage, for det ved jeg at vores gamle medarbejder spiser. Han siger tak, så ser vi om eksemplet smitter ;-)

   Slet
 7. Det er vist for længe siden jeg har blogger, jeg har ikke opdaget problemerne endnu :-) God søndag Lene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, jeg håber at det drejer sig om den ene computer :-)

   Slet
 8. Jeg er endnu lykkeligt fri for den nye flade. Og WLW bruger jeg ikke.
  Men til gengæld siger jeg som regel nej tak, hvis jeg ikke ønsker mere ("nogen" vil mene, jeg siger for lidt nej tak, men det må vægten og jeg jo skændes om).

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er sjovt at kun nogle har fået den nye brugerfalde. Og nej siger jeg vist også for lidt ;-)

   Slet
 9. Sommetider er WLW en anelse obsternasig, hvilket er smadderirriterende. Har du overvejet at reinstallere Windows Live Essentials? Det kunne måske hjælpe. Og måske ikke ... det kan jo desværre sagtens være din blogudbyder, der ikke er på talefod med WLW for øjeblikket. Det har det med at skabe mudder, når blogudbyderne opgraderer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, hvis jeg reinstallerer, mister jeg så ikke de gamle indlæg? Jeg kan nemlig ikke huske min kode dertil ;-)

   Slet
 10. Nej, når først indlægget er publiceret, ligger det jo i 'skyen' og har intet med WLW at gøre længere.
  Du har ingen kode til WLW - det er bare et software som Word fx.

  SvarSlet