mandag, april 30, 2012

SØD OG VARM

Aftenen er tilbragt foran fjernsynet. Filmen “Mine dage med Margueritte” var dejlig og hjertevarm, og jeg nød det franske sprog og samspillet mellem de to skuespillere. Den ældre kvindelige skuespiller er 96 år, og hun er skøn med sine smukke skælmske øjne og sin smukke franske tale.

En lille gåtur blev det også til i det dejlige vejr. Landmanden er mere fortrøstningfuld nu, jorden tørrer og der er travlhed i marken. Endnu er vi ikke færdige med at så korn, men når ugen er omme, skulle landmanden og medarbejderne gerne kunne koncentrere sig om kartoffellægning. Haven trænger til en kærlig hånd, jeg føler mig ikke særlig kærlig hvad det angår, men nu fordeler jeg mine havetimer ud på tre formiddage, og med en skøn vejrudsigt får jeg måske ovenikøbet lidt farve i ansigtet samtidig.

Jeg har lånt bogen: “Den som vandrer om natten” af Marianne Fredrikson, jeg tror, at den skal få lov til at slutte aftenen af.

Sov godt.

Og nu fik jeg også fejlmelding på den anden computer fra WLW, gad vide om det er, når jeg sætter billeder ind i indlægget. Jeg prøver at udgive uden billeder, så får vi at se.

14 kommentarer:

 1. Jeg krydser alt for nogle gode og varme dage, både hos jer og os.. Måske ender jeg også med lidt jord under neglene, og lidt mindre ukrudt rundt omkring.
  Hvis du kan udgive uden billeder, kunne det jo være din billedkonto er fyldt op, og du skal købe ekstra plads.
  Alle billeder du lægger ud på din blog ligger i et Picassa Webalbum, du kan finde det via din Google konto- Produkter - Klik på Picassa Webalbum - allernederst på siden kan du se hvor meget plads du har brugt af de 1024 MB man har gratis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, bingo! :-) Så må jeg lige finde ud af at købe ekstra plads, har du prøvet det? Tak :-)

   Slet
  2. Super, nej jeg har ikke haft brug for at købe plads endnu, men mine billeder bliver ikke lagt ud i oprindelig størrelse. Jeg har sat WLW til som standard, kun at uploade i mindre størrelse.
   Det betyder at man ikke kan klikke dem op i den fulde opløsning, men opløsningen er god nok til at vise billederne på bloggen. Og de fylder næsten ikke noget.
   Jeg har en max bredde på alle billeder på 544, det passer til bredden af min blog.

   Slet
  3. Inge, jeg har købt og har nu en fast udgift hver måned at se frem til ;-)

   Slet
  4. Er prisen ikke pr. år..??

   Slet
  5. Sorry, har lige tjekket, og de har ændret vilkår, det er ski pr. måned. Hmmm de er frække.. ja de er.. :-)

   Slet
 2. Glæd dig til den som vandrer om natten, den er go :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det vil jeg gøre :-)

   Slet
 3. Det går fint uden billeder - det vigtigste er at høre fra dig:-)
  Det er en spændende bog. Længe siden, jeg læste den. Vil gerne høre din mening om den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte :-) Jeg skal nok skrive lidt om min mening

   Slet
 4. Hej Lene. Jeg har desværre ikke forstand på billeder - det er bare nogle man tager og sætter ind, hvis det lykkes! Håber du får løst problemet.
  Filmen har jeg set. En hjertevarm film med skønne skuespillere. I det hele taget elsker jeg franske film, og særligt Gérard Depardien. Har du set "Green Card" fra 1990, hvor han også spiller en skøn rolle som en enfoldig mand - med hjertet på rette sted?
  Marianne Fredriksons bog har jeg også læst, men det er længe siden. Såvidt jeg husker, kan du glæde dig til bogen.
  Ha´ en dejlig solskinsdag, jeg vil også gå lidt i haven. Knus herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne, Green Card har jeg hørt om, den må jeg se at finde :-) Og lige om lidt håber jeg billedeproblematikken er løst.

   Slet
 5. Håber det lykkedes både med haven og med at oploade billeder, det kan jo være du har opbrugt din kvote og må købe lidt mere plads..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, nu har jeg købt mere plads, så må vi se, om det hjælper :-)

   Slet