tirsdag, juni 08, 2010

LUFT I HÅRET

Der er travlt på afdelingen, rigtig travlt. Der er så mange af vore patienter, der er hårdt ramt og har brug for hjælp til alt. I går var jeg med i plejen, i dag havde jeg administrativ dag, men følger jo med i det der sker, i morgen skal jeg i plejen igen.

Alle er trætte, alle får nemmere ved at blive kort for hovedet, og alle får nemmere ved at opfatte det negativt, så vi prøver at støtte hinanden, og forhåbentlig bliver der luft til latter og snak igen, det trænger vi til.

Landmanden og jeg var blevet bedt om at fortælle om vores Norgestur til et motorcykelarrangement, dvs. jeg havde taget billederne, men det var landmanden, der stod for rejsefortællingen, og det gjorde han godt.

Jeg kom direkte fra en 9 timers arbejde og havde mest af alt lyst til at komme hjem, for vi havde også hængepartier herhjemme, men jeg er glad for, at jeg tog med. Vi hyggede os først med pølsebrød og sodavand, mens landmanden fortalte og viste billeder. Bagefter kørte vi i samlet flok på motorcyklerne til Aalborg, hvor en Mcbutik havde åbnet butikken for os, og der var motorcykler, folk kunne prøvekøre. Jeg fandt et godt motorcykelblad med gode rejsebeskrivelser og en kop te, så fik landmanden tid til at muntre sig sammen med de andre MCmænd.

Nu er landmanden kørt ud på traktoren, jeg har første hold vasketøj i maskinen, men det var skønt at få luftet håret under motorcykelhjelmen.

IMGP8586

12 kommentarer:

 1. Nogen gange bliver det, man næsten ikke orker, til en fantastisk oplevelse. Måske skal vi være bedre til at sige ja i stedet for nej, Lene. Jeg kunne i hvert fald godt øve mig lidt :-)

  SvarSlet
 2. Liselotte, tit bliver de faktisk bedre end de oplevelser man på forhånd har tippet til at være rigtig gode :-) og jeg kunne også godt øve mig lidt :-)

  SvarSlet
 3. Lene, tak fordi du fortalte lidt mere om retræten. Jeg synes stadig, at det lyder til at have været nogle fantastiske dage med tid til fordybelse og eftertænksomhed. Godt, at strikketøjet også kunne være med ☺.

  De fleste af os kender sikkert et arrangement som jeres MC-arrangement. Man kan næsten ikke svinge sig op til det og tanken om at skulle være social, er ikke til at holde ud efter en lang dag på jobbet. Men når man så først er kommet afsted, så viser det sig at være en rigtig god oplevelse, heldigvis.

  SvarSlet
 4. Smukt billede.
  Når travlheden bider, er det vældig godt at tvinge sig selv til at lave noget helt andet. Det lyder som et hyggeligt arrangement.

  SvarSlet
 5. Dejligt billede, Lene! Det foredrag ville jeg gerne have hørt - jeg elsker Norge :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder som en hyggelig aften, selvom jeg må sige: "Enhver sin lyst" ;) jeg vil hellere ud at fiske.

  SvarSlet
 7. Motorcyklen giver glæder på mange måder:-) Og det er dejligt at få energi fra uventede kanter!

  SvarSlet
 8. ..ja når man mindst forventer og har lyst er det tit sjovest og bedst.
  Hvor er det er smukt billede Lene.

  SvarSlet
 9. Hej Lene.
  Utrolig spændende at læse om dit retræte ophold, lyser som om der er kommet rigtig meget positiv energi til dig.
  Dejligt at jeres fremvisning af billeder, og foredrag gik godt. og at du igen fik en god oplevelse trods en tyngende træthed.
  God aften, Betina.

  SvarSlet
 10. Tak Anette, og nu er jeg træt, har kun sovet 3 timer i nat :-)

  Tak Eva og det viste sig jo at blive godt :-)

  Tak Madame, du må ha dig en motorcykel :-)

  Helle, så er det godt at din mand fisker og min kører motorcykel :-)

  Charlotte, det er det nemlig, men nu er energien brugt :-)

  Tak Inge og I fik også energi af gospelsang :-)

  Tak i lige måde Betina og godt eksamenen er overstået nu :-)

  SvarSlet
 11. Du bekræfter det, jeg så ofte har oplevet: Man er træt og gider ikke noget som helst andet end at smide sig på sofaen.
  Man gør så alligevel noget andet end at smide sig; enten af pligt/et løfte eller af hensyn til partneren eller andre - og så viser det sig jo næsten altid, at overskuddet kommer igen, og man siger til sig selv, at det var godt, trætheden eller dovenskaben ikke fik overtaget.

  Og så er jeg jo helt lettet over, at strikketøjet var tilladt under retræten :-) - tror dog alligevel nok, at jeg vil nøjes med at 'træde tilbage' på den svenske ødegård...

  SvarSlet
 12. Ellen,jeg er helt sikker på at der findes ro og fred på din ødegård :-)

  SvarSlet