søndag, juni 20, 2010

VI NÅEDE DET

Sommerhuset lagde rammer til en lørdag, hvor der var meget på programmet.

Vi skulle både nå bryllup, whiskysmagning, tre retters menu, fodbold og hyggeligt samvær.

Jeg kan nu erklære, at noget whisky kan jeg lide, det bliver ikke min yndlingsdrink, men hold op hvor vi hyggede os, vi smagte og diskuterede farve, fylde og smag til den store guldmedalje.

DSC01809

DSC01828

Imens blev der pyntet op til fodboldaften af mændene, der var serpentiner, flag, bordbomber, ja selv et vuvuzelahorn var fremskaffet.

opdatering: til grin kan man altid blive, landmanden har nu fortalt mig, at godt nok talte de meget om vuvuzelahorn, men det som flængede aftenstilheden i sommerland var et ganske almindeligt kompressorhorn ;-)

DSC01795

DSC01829

Jeg fik grinet, snakket, hygget og en god nats søvn, og det bedste var at stå op og forsætte snakken, hvor vi slap i nat. En lang gåtur ned til Hune by, som hver søndag om sommeren bliver omdannet til et stort loppemarked, nåede vi også i dag.

Jeg var på jagt efter en mikrovase til små søde vejkants og græsplæne blomster, det blev ikke i dag, men jeg finder den nok. Til gengæld fandt jeg fire af de bøger, som var skyld i, at jeg valgte at uddanne mig til sygeplejerske.

DSC01850

I aften kommer datteren hjem, sønnen er lige kommet ind af døren, og jeg har fri i morgen, livet er godt.

10 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig weekend. Du kan få en fantastisk sød vae til ganske få blomster i ikea. Den er i ren glas, indeholder en del vand og koster 4 kr- så kan end ikke loppemarkeder være med. Jeg er iøvrigt heller ikke til whiskey i større mængder, men der findes da lidt jeg kan drikke, men helst ikke ret meget.

  SvarSlet
 2. wiskey...nej tak...gode venners selskab ...ja tak.. I har vist haft en super weekend Lene :-D

  SvarSlet
 3. Sikke en masse spændende du har oplevet, Lene!
  Jeg har ikke drukket whisky, siden jeg var ung og engang fik for meget - så var det helt slut :-)

  SvarSlet
 4. Ahhh lyder som en skøn weekend i godt selskab, whisky er ikke lige mig, det skulle da lige være i kaffen med brun farin og fløde, så glider det ned, men rigtige whisky elskere bliver helt stille og tomme i blikket, når jeg foreslår den drik, af deres fine whisky.. så jeg tar' mig som reget et glas rødvin i stedet for...:-))

  SvarSlet
 5. God fornøjelse med genlæsningen af ungdommens lekture - jeg håber ikke du bliver skuffet, det er jeg blevet nogle gange, når jeg har genlæst bøger fra ungdommen. Sue, Kit og de andre holdt dog, syntes jeg, da jeg genlæste dem. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 6. Om det er det ene eller det andet slags horn, er ligegyldigt. Begge dele larmer for meget :-)

  Whisky må de andre gerne drikke for mig, men en god Calvados... ummmm... DET er god æblemost :-)

  God, ny uge til dig oven på en herlig weekend.

  SvarSlet
 7. Åh - hvor var det godt at læse:-) Det har da været en perfekt weekend! Jeg tilslutter mig Inges kommentar, hvad angår whisky! Håber, du også får gode hverdage.

  SvarSlet
 8. Der er da vist nogen, der har hygget sig:)

  Ja, livet er godt.

  God mandag

  SvarSlet
 9. Karin, den må jeg se på :-)

  Anne, så super :-)

  Madame, det er måske forskellen på den yngre og mere modne udgave af os, jeg havde det så godt søndag morgen, jeg fik så nærmest heller ikke andet spirtuøst end de små whiskysmagsprøver :-)

  Inge, rødvin er jeg helt med på, i lørdags valgte jeg så at nedtone den del :-) Og jeg bryder mig ikke om kaffe, så den anden variant af whisky har jeg endnu til gode :-)

  Tak Pollyanna, jeg har genlæst dem, men syntes det kunne være sjov at have dem selv, og jeg synes også de holder. Det er i hvert fald stadig en sygepleje, som jeg kan stå ved :-)

  Tak Ellen, det larmede :-) og nu skal jeg snart til Frankrig og en region med smag for calvados, den må vi prøve :-)

  Tak Charlotte, jeg trængte til det og med 4 dage tilbage på arbejde og begge børn i huset, så trives jeg :-)

  Tak Eva, vi hyggede os :-)

  SvarSlet
 10. Åh! De bøger har jeg også læst! Jeg elskede dem. De stod i det fjerneste hjørne på vores skolebibliotek...Det giver mindelser!

  SvarSlet