mandag, juni 29, 2009

HOLD DA FERIE

Lige fra vækkeuret ringer 6.45 har der været sol og varme. Døren til gårdspladsen står åben og nu er terrassedøren også åben, så må vi tage kampen med fluerne senere. Sommerfugle flagrer ind og sætter sig kortvarigt på bryggersgulvet og flyver så ud igen, Laika registrerer dem nærmest ikke.


Morellerne rødmer mere og mere, jeg synes jeg kan se farveskift for hver dag. Kartoflerne gror også vældig, så juli går vist ikke over i august, før vi er leveringsklar i friske nye kartofler. Vi har smagt dem, og det lover godt for sæsonen.

Det er sommer, det er dejligt.

17 kommentarer:

 1. Ja, det er sommer, og det er bare så dejligt, Lene! Jeg kommer til at tænke på sangen her af Thøger Larsen:
  'Danmark, nu blunder den lyse nat
  bagved din seng, når du sover.
  Gøgen kukker i skov og krat,
  Vesterhavet og Kattegat
  synger, imens det dugger,
  sagte som sang ved vugger'.

  Ha' en dejlig mandag!

  SvarSlet
 2. Halløj, vi sang lige nøjagtig den Thøger til Bjørnens dimenssionsfest!

  Nå, men det var jo den der sommer, som jeg også nyder her i jeres dejlige jyske:) Skønt er her jo, og vi snakker om at gøre det til en tradition, at jeg lige kigger forbi Alfefamilien om sommeren. Den tror jeg da bestemt, at jeg er med på.

  God mandag til dig Lene.

  SvarSlet
 3. Uhmmm... jeg tror snart jeg skal paa besoeg i min mosters have. Hun har de skoenneste mirabeller. SLURP!

  SvarSlet
 4. Kære Lene
  Jeg går også og nyder hvordan bær og frugter hver dag, bliver mere og mere klar til brug, i dag vil jeg ud med mit fotoapparat og se om jeg kan få nogle billeder af de forskellige buske og træer.
  Jeg må nok hellere starte med kirsebærtræet, mens der stadig er bær på, fuglene følger jo også ret godt med i, hvornår det hele er klar til at spise.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. I weekenden nød jeg også solen og varmen, men siddende på jobbet *gisp* så er der altså ikke megen nydelse tilbage :-)

  SvarSlet
 6. Og du er i det dejligste sommer humør :-)

  SvarSlet
 7. Det skønne sommerhumør smitter. Tak for det, kære Lene ;-)

  SvarSlet
 8. Åh ja nu er det sommer Lene, det er så skønt.
  Hugo ville helt sikkert prøve at fange de sommerfugle, han fanger fluer der ikke er der, fordi det engang er lykkes ham at fange en :)

  Knus og god dag

  SvarSlet
 9. Vidunderligt :)
  Vi har døre og vinduer åbne dag og nat - det er skønt :) her er ingen fluer - endnu? Sidste år havde vi en del fluer - sikkert fra dyreparken.

  SvarSlet
 10. Å ja, sommer er så skønt og bedre smag end nye kartofler lige fra bedet får man næppe. Tilgengæld har stærrene allerde rippet mine kirsebærtræer for halvmodne frugter...

  SvarSlet
 11. Og inden længe tager vi afsted på ferie ... både du og jeg;o) Dejligt og god tur til jer her fra det vestligste jylland!

  SvarSlet
 12. Der er rigtig skøn med sommervejr,jeg nød det også i dag, da jeg gik tur med Balder ( hund ).Vi er landmænd på ½ tid lige nu.
  Kan du have en god aften

  SvarSlet
 13. Tak alle sammen, og må I få en dejlig sommeraften med eller uden fluer :-)

  SvarSlet
 14. Har nydt de sene eftermiddags- og aftentimer på terrassen (uden alt for mange fluer..) .... Der var godtnok lunt på arb. i dag, selvom både døre og vinduer stod åbne. Hvornår er det I ta'r på ferie... eller mere, hvornår du er hjemme igen.....tænker på Anne :)

  SvarSlet
 15. Fortsat god ferie, Lene.

  SvarSlet
 16. Åh ja nye kartofler - vi kiggede til dem for 3 uger siden og da var de meget små. I forgårs var de til gengæld fuldt udvoksede :)
  Nyd ferien Lene :)

  SvarSlet
 17. Fru green, Jette og Else, her nydes ferien i fulde drag :-)

  SvarSlet