søndag, juni 21, 2009

WEEKEND FORBI


Den lakker mod enden, og egentlig skulle jeg jo ligge i min seng nu, hvis de 7 timers nattesøvn skal overholdes. Jeg er lige kommet hjem fra min far, og weekenden er nydt så meget, at det er først nu, at løn og regninger er dukket op på min indre to-do liste, så nattesøvnen må vente lidt endnu.

Mens det har regnet og tornet i mosen, har min far og jeg gået i solskin og plukket en markbuket til min mors gravsted, og sluttede af med at spise jordbær med fløde ude på terrassen til lyden af børn, der hyggede sig i friluftsbadet. Min far mindedes, da det var vi børn, der smuttede over vejen og tilbragte timer i vandet. Jeg elskede det friluftsbad, her var der rig mulighed for at ”hænge ud” med vennerne, spise is og slik og solbade, og blive kølet af i vandet. Jeg husker stadig, når man (jeg) skulle blære sig lidt med et spring fra 3 meter vippen, eller dengang da der ved et uheld kom for meget klor i vandet, så det halve af landsbyen skulle indlægges til observation.

Sådan kan en lille tur hjem sætter gang i minderne, men nu er det fremtiden, den nærmeste, der må sættes fokus på.

4 kommentarer:

 1. Det sætter også gang i minderne hos mig,der har vi tit kørt vores piger op.I dag arbejder vores barnebarn som livredder sin fritid der oppe( i morgen bliver han student)
  Med hilsen fra Viborg

  SvarSlet
 2. Kære Conny, tillykke med barnebarnet og det friluftsbad har altid været en magnet :-)

  SvarSlet
 3. det lyder skønt med det friluftsbad - det er dejlige minder. God mandag til dig.

  SvarSlet
 4. Og en god tirsdag til dig Anette :-)

  SvarSlet