lørdag, november 20, 2010

I KNOW WHO I AM

Sangene fra dagens tætpakkede øveprogram hænger stadig ved, de har deres egen sendetid i hjernen.

Vi har ikke mange solister, faktisk har vi kun en, jeg drømmer stadig en drøm om engang at få så meget styrke på stemmen, at jeg får lov til at synge en lillebittte solo, det bliver dog ved drømmen indtil videre :-)

I dag fik vi en overraskelse, for vores korleder havde taget sin mand med, som i det daglige beskæftiger sig med computerprogrammer, men som han da kunne synge. Vi nød at give den hele armen, og at vide hvem man er og hvem man hører til sammen med, er slet ikke så ringe en viden.

Selve korudgaven på youtube, synes jeg, er af dårlig kvalitet, så I får sangskriverens unplugged version.

5 kommentarer:

 1. Åh, det lyder så dejligt - der er ikke noget som sådan en hel dag med gospel! Sundt for krop, sjæl og ånd. I morgen kører vi til Kbh. hvor datterbarnet skal synge med gospelkoret KEFAS - de har 30 års jubilæum, som gospelkor. Men jeg var med helt fra straten, da det bare varet famlende rytmisk ungdomskor.

  SvarSlet
 2. En herlig sang.
  Så heldig du er som kan få synge i kor. Gleder meg til Gud helbreder stemmebåndene mine så jeg kan få oppleve det igjen.
  Ønsker deg en flott søndag :)

  SvarSlet
 3. Charlotte, det var en god dag, og det er da sjovt at du og datteren har sunget i samme kor. God tur :-)

  Tak i lige måde Astrid, det lyder da trist at din stemmebånd er så ramte, at du ikke kan synge. Musikken kan så heldigvis stadig bringe glæde:-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en skøn dag, som man kan leve længe på.
  God søndag.

  SvarSlet
 5. Tak I lige måde Eva, det var en dejlig dag :-)

  SvarSlet