fredag, november 26, 2010

WEEKEND

Sneen falder udenfor, kulden bider i næsen, jeg har købt æbleskiver, landmanden har brygget te.

Det er weekend, ja sådan set også ferie. 2 feriedage + fridage (der er visse fordele ved kun at arbejde 30 timer/uge) gør, at jeg kun skal arbejde fredag i næste uge.

På søndag skal min far på en lille miniferie hos os, jeg krydser fingre for ordentligt vejr. Skulle vi sne inde, så måtte det da gerne være sammen med min far.

Ha en god og lun fredag

6 kommentarer:

 1. I må have en rigtig dejlig weekend, måske skulle du overveje at hente ham i morgen Lene, vejret ser træls ud.. :-)

  SvarSlet
 2. Inge, det kan jeg desværre ikke, jeg håber på farbare veje.

  SvarSlet
 3. Tænk, jeg var en tur herfra tilk min veninde på Nordfyn...12 kilometer....høj...der var sne i mængder....så videre derfra til Bogense - vel en 7-8-9 kilometer, der var næsten intet....en lille pige gik og knugede en snebold og var ulykkelig, da de skulle ind i supermarkedet - hvor skal jeg lægge den? spurgte hun grådkvalt...og så tog jeg ud til vandet 3 km vest for Bogense....næsten ingen sne, tangdyngerne stod flotte og brune mod den efterhånden næsten sorte himmel....hjem igen..,.18 km mod øst...masser af sne...vel 4-5cm på gårdspladsen...sikke en forskel i sådan et lille område!!! lyder hyggeligt med de æbleskiver!

  SvarSlet
 4. Holder det da aldrig op det sne oppe hos jer. Men bare for en ordens skyld, I behøver slet ikke at sende det sydpå ☺.
  Det bliver ualmindeligt spændende med Laika og Istvan, jeg håber at du får tid til at give os en detaljeret beskrivelse af mødet ☺.
  En rigtig god weekend til jer deroppe.

  SvarSlet
 5. Frosten bider i næsen.
  Mine fingre var SÅ kolde på vej ned til vandet, men jeg fik travet mig til varmen, så de var lune da jeg landede herhjemme igen.
  Håber du får "feriebarnet" bragt vel op i det nordjyske.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 6. Lavendel, det er da forunderligt, jeg håber at vejen mod øst holder sig fri for sne :-)

  Tak Anette, nej vi beholder sneen her :-)

  Tak Hanne og tak for sparket, jeg kom også ud :-)

  SvarSlet