fredag, juni 26, 2009

DET LETTEDE

Jeg har i bogstaveligste forstand lettet min arbejdstaske. Alle artikler, som har rejst frem og tilbage i håb om at der blev tid og energi til at læse dem, er lagt i mit skab inde på arbejde. Jeg nåede det meste af det, jeg havde sat mig for, ting tager tid, især når jeg endnu ikke er vant til engelske fagtermer, men det bliver bedre, kan jeg mærke.

Feriens begyndelse markerede jeg med at købe dadler, meloner, jordbær og vindruer til vores frokost. Og vi er begyndt med starten på en fredagstradition, nemlig at købe sandwiches/bagels fra en af de mange lækre fastfood butikker, der ligger omkring sygehuset. Oven i købet havde en af mine unge kolleger fødselsdag i dag, så der var også Paradis is i forskellige variationer. Ren hygge.

Dagen sluttede af på den bedste måde, jeg kunne tænke mig, som en af de ansvarlige for plejen på min afdeling. En patient, som jeg ikke har passet overhovedet, blev udskrevet i dag, patienten var vel omkring min alder og havde skrevet et takkekort til os. Heri stod der tak for vores måde at være på, som bl.a. var karakteriseret ved faglighed, god etik, omsorg, viden om betydningen af at informere patienten, ro trods travlhed og vores gode humør.

Jeg har mange unge nye kolleger, og det her er virkelig en cadeau til dem, det fik de også at vide både af min chef og mig.


Nu kan jeg holde ferie med god samvittighed - 3½ uge - det er ren luksus!

5 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie Lene...det er så dejligt at stå på tærsklen til 3
  (3½)uges ferie..lige nu virker det som uendelig tid...Kh den ligeledes ferieramte

  SvarSlet
 2. God ferie til dig også Anne :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig god ferie! Dejligt med sådan en skøn hilsen fra en af jeres patienter.

  SvarSlet
 4. Uhm der er ikke noget som sådan en fin blank og ubrugt ferie.
  Jeg sætter også tænderne i min idag.
  Rigtig god ferie, er rigtig misundelig.Jeg ville så gerne lokke familien med til Norge, hvor jeg har haft fantastiske ferier som barn og ung.
  Men de er til de varme lande, så jeg må svede i det græske, og det glæder jeg mig da også til.

  SvarSlet
 5. Tak Anette, det var nemlig rigtig dejlig:-)

  God ferie til dig Hanne,jeg gad nu godt at prøve en græsk øferie, men helst ikke for varmt ;-) vores børn ville gerne solferie, det fik de kun hvis der var sol i Danmark :-) Når vi er taget udenlands har det været for at opleve noget :-)

  SvarSlet