mandag, juni 15, 2009

FAGRE NYE VERDEN

Jeg troede, jeg kunne nå det på arbejde, men det kunne jeg ikke, så jeg havde taget beslutningen om at lave en halv hjemmearbejdsdag på en af mine fridage. Problemet var, at ikke alt kan hentes hjemmefra, så jeg satte mig efter arbejde og sendte mail til min hjemmeadresse med alle de dokumenter jeg skulle bruges.

HA, jeg havde skrevet forkert adresse, havde lige i træthedens navn fusioneret arbejds- og hjemmemailsadresse.

Så er det da godt at jeg skal køre datteren til Aalborg i dag, nu kan jeg så gå op og forsøge en gang til.


Udenfor venter mine agaver på nyt jord, så de kan få ny næring, og solen skinner herligt og giver energi på sådan en dagen – derpå – aftenvagtsdag.

4 kommentarer:

 1. Griner ja så er der ikke noget at sige til at du ikke fik det frem du skulle.

  Hvor er de da kæmpe de agaver.
  Dejlig dag til dig

  SvarSlet
 2. God formiddag, Lene, jeg vil ønske dig en dejlig dag.

  Det var ærgerligt med adressen, men du kan tro, jeg kender det. Jeg er kommet til at sende en mail til en vildtfremmed :O)

  SvarSlet
 3. Frem og tilbage er lige langt. ;) Jeg lavede nummeret lørdag morgen i Metroen. Skulle fra Kastrup til Bella Centret - det er metro nr 1 skifte til metro nr 2. Bortset fra at jeg skiftede til metro nr 1 og var halvvejs tilbage til mit Bed & Breakfast førend jeg opdagede noget. DUH! :-D

  SvarSlet
 4. Pernille på 1. næh man tænker sommetider ikke så godt ;-)


  Tak i lige måde madame :-) Heldigvis kom de ikke nogen steder :-)

  Frk. Bibo :-) sådan går det når man som dig har været tovholder,kreativ arbejder og har mødt mange nye mennesker. Jeg synes det er helt forståeligt :-)

  SvarSlet