søndag, juni 07, 2009

MISSIONEN FULDFØRT

Valgkortene blev lagt i motorcykeljakken, og vi nåede at komme forbi, inden valgstederne lukkede. På det tidspunkt havde vores valgsted en deltagelse på omkring 51 %. Nu kan vi så sætte os og nyde en kop te, mens vi venter på resultatet.

Dagens motorcykeltur startede ved Hobro og skulle ende i Holstebro, jeg ville gerne ud at sejle og vores medkører kendte området mellem Hobro og Hvalpsund som sin egen lomme, så vi kom rigtig ud på de små veje.


Jeg følte mig tilbage i barndommens landbrugsland. Min fars familie kommer fra egnen omkring Fjelsø – Ålestrup, og de mange engdrag og marker i bakke og dale var mit land, i dag har jeg de store flade vidder i Vendsyssel som mit landbrugsland.


Når man kører ad snoede veje, skal man følges ad som en person, det nytter ikke noget, at jeg prøver at læne mig til den anden side, når landmanden lægger motorcyklen ned på den ene side. Efterhånden tænker jeg ikke over det, jeg følger helt automatisk motorcyklens drejninger og nyder køreturen.


Ved Alstrup kirke gjorde vi holdt for at se stenen med huller efter troldens fingre. Historien siger at trolden blev så vred over klokken i tårnet, at den kastede stenen efter kirken og ramte tårnet, først mange år efter turde landsbyens beboere sætte en ny klokke op.


Det betød så, at vi kom 2 minutter for sent til færgen, men så satte vi os da bare under palmerne og nød en kop te.


Nu var tiden knap, så vi tog den hurtigste veje gennem Salling og ned til Holstebro, hvor vi nåede at være med til kaffemødets højdepunkt, lagkagen ;-)


Og bagefter var der masser af snak, sparken dæk og studeren af de mange typer motorcykler indenfor samme mærke.

12 kommentarer:

 1. Skønne billeder! Jeg var i Hvalpsund og stod på badebroen og nød det milde forårsvejr for en månedstid siden. Vi havde en aftale i den lokale bogcafé vedr. specialet og var i god tid. Det var virkelig hyggeligt!

  SvarSlet
 2. Tak Stine, i dag var det vist godt at have motorcykeltøjet på, der blæste en del :-)

  SvarSlet
 3. Du lyder virkelig, som om du nyder jeres motorcykelture :-) og I kommer da også en del rundt i hovedlandet.
  Jeg var slet ikke klar over, at der var palmer i Nordjylland!
  Sydnorge kan jeg ikke hjælpe med, men det er der sikkert mange andre, der kan.

  SvarSlet
 4. Ellen, jo jo både Fredrikshavn og nu Hvalpsund laver reklamer for deres strande ved at sætte palmer ud til sommerperioden :-)


  Vi har allerede fået mange forslag fra motorcyklister og herinde også fra nogle Nordmænd, så lige pludselig falder det hele på plads, og ja jeg elsker at køre på motorcykel, men bagsædet passer mig fint, har ingen intentioner om selv at tage kørekort :-)

  SvarSlet
 5. Koselig innlegg og fine bilete.
  Ha ein fin veke.

  SvarSlet
 6. Jeg kan se du har ikke været langt fra midt sommerhus på din tur idag.
  Hilsen conny

  SvarSlet
 7. Som altid god beskrivelse og billeder, Lene, tak for turen endnu engang, I har kun været 12-13 km fra mig på jeres tur (Hobro) hvor jeg selv har været i dag.

  SvarSlet
 8. Jeg elsker altsaa naar I koerer land og rige rundt, for jeg kender jo mange af de steder I kommer. koenne billeder!

  SvarSlet
 9. Jette, lige nøjagtig :-)

  Tak i lige måde Solsikken :-)

  Conny, jeg kørte langs Louns bredning, mon det er i det område at I har sommerhus?

  Gisela, men endnu skønnere er det når vi kører i dit nærområde :-)

  Tak Tina, og så nåede vi endda ikke min tur på små veje på Salling, men det må vi gøre en anden dag :-)

  SvarSlet
 10. Sikke en skøn tur I har haft! det var dejligt at se dine smukke billeder, Lene. Jeg var slet ikke klar over, at palmer kan overleve i vores klima :O)

  SvarSlet
 11. Madame, om someren kan de åbenbart og så står de i væksthuse om vinteren :-)

  SvarSlet