tirsdag, juni 23, 2009

OVERSET


”jeg troede I ville tage opvasken i dag?”

”der var da ingen opvask, var der?”

HA, jeg tror lige de skal have tjekket deres syn, de kære landmænd.

Opvasken står der endnu, både herhjemme og på sygehuset har der været travlt. Landmanden tager en powernap, jeg forsøger at undvære, for jeg skulle meget gerne falde i søvn til tiden i aften.

Jeg kom til at love en patient, at vedkommende kunne få et brusebad i morgen inden overflytning til andet sygehus. Af forskellige årsager har vi været nødt til i samråd med patienten at give sengebad de sidste dage, og det frisker altså ikke på samme måde som et regelret brusebad. Nu kommer transporten altså 7.30, så jeg har sagt, at jeg møder en halv time før, for nattevagterne har ikke tid.

Jeg er træt og svedig, luften har været lummer i dag, men mon ikke en halv time på terrassen kan friske mig op, inden aftensmaden skal tilberedes.


Og nu er mine jasminbuske sprunget ud, herligt.

6 kommentarer:

 1. Min opvaskemaskine strejker. Heldigvis har pigerne været søde til at vaske op i hånden - uden jeg behøver spørge- det er dejligt :-)

  SvarSlet
 2. Pollyanna, det er ikke bare dejligt det er fantastisk :-)
  landmændene er undskyldt for jeg fik sagt i går at det hele skulle i opvaskemaskinen, det skulle det så ikke ;-)

  SvarSlet
 3. Ja den oppvasken gjør seg ikke selv. Ikke noe annet av husarbeidet heller. Men noen ganger må en bare la ting stå til fordal for å slappe av litt.
  Håper det er en fornøyd pasient som forlater sykehuset i morgen.
  Ønsker deg en god natt og en flott morgendag :)

  SvarSlet
 4. Du er en knag - både her og der :)
  Sov godt - så du møder frisk og udhvilet til badet :)

  SvarSlet
 5. "Det handler om at have overskud"... kan du huske de reklamer i tv? De var egentlig ret gode.
  Du har åbenbart altid overskud, når det gælder 'dine' patienter, og det synes jeg er så flot.

  Og mændene... tja... sådan er de vel bare: John f.eks. elsker ulastelig orden, men støv ser han simpelthen ikke. Jeg har det nok nærmere omvendt ;-)
  Han vil have det pænt på overfladen, og jeg kan snildt have nogle ting liggende og flyde, men har det bedst med, at hvis nogen taber noget bag sofaen, så kan man tillade sig at hive den ud uden større pinligheder som forstenede appelsinstykker eller meget lodne ting, jeg helst slet ikke vil vide, hvad er :-)

  SvarSlet
 6. Tak i lige måde Fjordheim. Når man er afhængig af andre mennesker til alt, så må vi andre godt tænke på hvordan vi gerne vil have det, så jeg håber det giver velvære.

  Tak Helle, jeg har sovet godt :-)

  Tak Ellen, vi har forskellige synsvinkler, det er så sandt som det er skrevet :-)

  SvarSlet