fredag, juni 19, 2009

POLITI OG LOMMETYVE

Sidstnævnte opdagede vi ikke på gårsdagens aftentur, men jeg vil æde min gamle hat på, at vi så civilbetjente på inspektion, det foregik dog meget diskret og før koncerten. Men ingen almindelige værtshusgæster går vel rundt og kaster søgende blikke bag enarmede tyveknægte og studerer hele værtshuset fra top til tå.

Vi hyggede os og bandet var rigtig gode, jeg nød at se sønnen give los og blive et med sin bas. Og alle gæsterne var begejstrede. Jeg kan godt lide, at der er spillesteder, der lader de unge håbefulde bands komme til, et af diskotekerne i Aalborg gør det samme, men det giver så også dem en god fortjeneste på en søvnig torsdag aften.

Ørerne er holdt op med at summe her til morgen, nu er der bare træthed tilbage, den skal arbejdes væk. I dag får vi studiebesøg af 30 plejepersonale fra et andet sygehus, som skal høre lidt om hvordan vi lever op til referenceprogrammet for apopleksi. Det glæder jeg mig til.

7 kommentarer:

 1. Det er så dejligt at se, at ens barn/børn har talent - ligegyldigt for hvad, bare et eller andet, de er rigtig gode til og brænder for :-)
  At i så også nyder at høre sønnens musik, gør det ikke ringere... han kunne jo ligeså nemt have valgt noget, hvor I ikke var helt enige om skønheden i den :-D

  SvarSlet
 2. Det lyder skønt med en aften fuld af musik og godt du ikke blev anholdt undervejs ;-)

  SvarSlet
 3. Godt du slap hjem i god behold :)
  Det er skønt at se sine børn udfolde talentet - det må have været en skøn aften :)

  SvarSlet
 4. Det må da være stort at opleve sønnen med eget band :-) Og politi og lommertyve er jo hverdag her i hovedstaden :-)

  SvarSlet
 5. Godt at høre at koncerten forløb godt. Så kan alt det andet jo være ligemeget. ;-)

  SvarSlet
 6. Ellen, lydstyrken vil jeg gerne ændre på ;-) men jeg ved jo godt at sådan er det :-) Og det er dejligt at få lov til at være med i deres interesse.

  Liselotte, jeg så jo så pæn ud ;-)

  Helle, og forpagteren spurgte hvem der var vores søn. Hvordan kunne han se vi var forældre til et bandmedlem, vi faldt måske ikke helt ind sammen med de andre ;-)

  Marianne, det var stort, også fordi han så dejlig glad ud og kæresten stod foran scenen og smilede sødt til ham :-)

  Frkbibo, alt det andet var også sjovt, hvornår oplever et ældre landmandspar det igen :-)

  SvarSlet
 7. Politiet i Danmark bag facaden, er bare ikke altid lige søde ved borgerne :-S

  SvarSlet