søndag, juni 14, 2009

SØNDAGSLÆSNING

Alene oppe er for mig en nydelse, jeg elsker at være sammen med mennesker, mit arbejde består af samvær med mennesker, jeg er et udpræget familiemenneske, som elsker når familien samles.

Men sådan en blæsende solfyldt søndag morgen med tid til at gå alene med tankerne, tid til at nyde solen mens jeg hænger vasketøj op, tid til at sidde med en kop te og læse mit fagblad, tid til ikke at være på, er energiopladning.


Mit fagblad er fyldt med gode artikler i denne uge, som jeg kan blive klog af, boganmeldelse, som giver lyst til at vide mere, bladet er skimmet igennem og så skal artiklerne nærstuderes senere hen.

Der er travlt på arbejde, men vi er et godt team, hvor latteren nemt kommer til udtryk. Vi er en blanding af gamle og unge i alder, gamle og unge i neurologisk erfaring, og vi kommer vidt omkring i vore samtaler om sygepleje på et apopleksiafsnit. I aften er sidste aftenvagt inden ferie, og egentlig skulle jeg først have haft de her vagter om 14 dage, men da går jeg fra til ferie, så den blev byttet til denne weekend.


Nu vil jeg se om terrassen stadig bringer læ for blæsten og så vil jeg forsætte min genlæsning af Nevil Shutes romaner, de er livsbekræftende, stille og rolige, ikke noget sindsoprivende, lige noget for mig i disse dage.

4 kommentarer:

 1. Tror at netop fordi du er så udadvendt , må du også ha stunder, hvor du lader energien op :-)
  Dejlige søndagssysler er bestemt en god måde :-)

  SvarSlet
 2. Alle har vist brug for nogle stunder hvor kan kan få ny energi. Håber du får en god søndag. Det lyder skønt at I har det så godt sammen på dit arbejde - det betyder rigtig meget synes jeg.

  SvarSlet
 3. Håber du finder læ til god læsning...jeg vil se om min have kan noget lignende :-)

  SvarSlet
 4. Miri, det tror jeg også, og jeg kan mærke hvordan alt falder på plads sådan en stille morgenstund :-)

  Tak i lige måde Anette, arbejdsglæden kan komme på mange måder og kollegialt samvær af den gode slags højner i den grad glæden :-)

  Anne, jeg måtte nu have striktrøjen på, men så kunne jeg være derude :-)

  SvarSlet