lørdag, februar 12, 2011

LØRDAGSTANKER

Dagen i går strøg hurtigt af sted, vi var få på arbejde, og patienttyngden har ændret sig, nu er der mange, der har brug for hjælp til alt, og få, der kan klare sig selv.

Min hjerne blev udfordret,  jeg var praktisk, jeg var undervisende, havde en medicinstuderende med som fast vagt, som var ny hos den ene patient, jeg var undersøgende i forhold til problemstillinger, der vedrørte andre specialer, jeg var informerende, jeg var i gang hele tiden, jeg havde ikke overskud til at være kollega, til gengæld havde mine kolleger, som også havde travlt, overskud til at sige, nu skal du have noget at spise, Lene.

Jeg var brugt, da arbejdsdagen sluttede en halv time senere end beregnet. Og hjernen holder ikke op med at beskæftige sig med arbejdsdagen, selvom jeg nu har 4 fridage.

Jeg har ringet til mine kolleger i dag med en oplysning, som ret beset nok ikke var nødvendig for dem, men for mig var det nødvendigt, at de fik det at vide.

Solen skinner lystigt udenfor, landmanden og Istvan er taget til deres første hundetræning, Laika og jeg vil gå en tur, det trænger vi begge til. Min krop skriger efter motion, den er en modvillig samarbejdspartner lige for tiden, det skal der gøres noget ved.

Bagefter står resten af dagen på indkøb og bagning. Landmanden og en MCkammerat står for et arrangement næste uge, hvor de har lovet hjemmebag til kaffen, så jeg skal stå for kringle til 70 personer samt 35 boller og 4 lagkager.

I morgen drager jeg til København på en miniferie, jeg har tilladt mig den luksus at bestille plads på 1.klasse (der var et godt tilbud), 90 kr kostede det ekstra, men så er der gratis te, vand og frugt, og med DSB priser kunne jeg nemt bruge lige så mange penge på det samme på standard klasse. Lykken er et tog i en stillekupe med strikketøj, bøger, blade og ro.

Hjemturen bliver med fly, det var det billigste på det tidspunkt.

Jeg glæder mig.

Ha en god lørdag.

15 kommentarer:

 1. Dejligt med en gang bage- meditation efter en hektisk arbejdsuge.
  Måske lige meditativ nok med 70-personers kringle;)
  Hvor godt med lidt ekstra egenomsorg på rejsen.
  Rigtig god tur til hovedsstaden. Håber det bliver fine dage.

  SvarSlet
 2. Tak Hanne, jeg glæder mig helt til at bage, når der er tid til det. Og da jeg sagde ja til kringlebageriet var der ikke 70 personer tilmeldt :-)

  SvarSlet
 3. Ja arbejdet kan være svært at slippe helt af tankerne.......men jeg tager det som et tegn på engagement :0)

  Rigtig god mini ferie skønne kvinde :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 4. Det er søreme mange at skulle bage til, Lene - Nu er jeg heller ikke så vild med at bage (fordi jeg ikke er god til det), så det ville være helt uoverskueligt for mig ;)
  Rigtig god tur imorgen - god ide med stillekupe :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder dejligt med mini-ferien. Jeg håber, at du får en kanon tur. Husk kameraet :o)

  SvarSlet
 6. Tak Dorthe :-)

  Tak Margrethe, jeg kan godt lide at bage, men jeg skal lige i gang, så nu blogger og læser jeg i stedet for at få gang i dejen :-)

  Tak Winnie, kameraet er med :-)

  SvarSlet
 7. Hvor blev jeg glad da jeg nåede til at du nu skal have en lille mini-ferie!!! For det tror jeg bestemt at du trænger til - nyd det for du har vel nok fortjent lidt afslapning. Knus herfra....

  SvarSlet
 8. Lyder som om du godt kunnne trænge til at koble lidt fra...Hav nogle gode feriedage...;-D

  SvarSlet
 9. Høres herlig ut med noen fridager.
  Godt å reise med tog, og kose seg med ei bok eller et håndarbeid. Jeg reiset også på 1.kl. sist jeg reiset med tog. Litt roligere der ja.
  Ønsker deg riktig gode feriedager :)

  SvarSlet
 10. God tur østover. Vi har lige været på Nørrebro (vi har knap så langt som du), hvor yngsten nu har boet i 1½ måned. Der skal stadig sættes ting op :-)
  God fornøjelse med bagningen også - det kan være ret hyggeligt. Men det er godt nok mange, der skal nå at smage!

  SvarSlet
 11. Hvor jeg kender din beskrivelse af job tanker der har svært ved, at slippe! Dejligt, at du fik dem afleveret og nu er klar til, at nyde.
  God tur til København!

  SvarSlet
 12. Fedt at du kommer over.. send mig en mail på is@dsr.dk, så kan vi aftale nærmere.
  Glæder mig til at vise dig "dit hus"

  SvarSlet
 13. Tak fru koch, jeg glæder mig også :-)

  Tak Annemarie :-)

  Tak Astrid, jeg elsker at rejse med tog og især stillekupeer :-)

  Tak Conny, vi er vist en del, der har børn på Nørrebro :-)

  Tak Oline, især dage med travlhed, så følger arbejdet med hjem :-)

  Inge, jeg sender en mail, når jeg er landet i København, skal lige høre de unges skoletider :-) Jeg glæder mig til vi ses :-)

  SvarSlet
 14. 1. klasse er en herlig luxus:-) Rigtig god fornøjelse!

  SvarSlet