onsdag, december 14, 2011

INGEFÆR OG INGEFÆR, kan jeg bruge det sidste i stedet for det første?

Indkøbssedlen blev skrevet for hurtigt, nu mangler jeg frisk ingefær til min blommechutney. Mon man kan bruge stødt ingefær eller skal jeg helt undlade det?

4 kommentarer:

  1. Stødt ingefær er fint - giv den et ordentligt skvæt så du får den kraftige ingefærsmag. Den tørrede giver ikke så kraftig en smag som den friske. Skulle du ligge inde med lidt stjerneanis er det også godt eller hel fennikel....eller hel anis.

    SvarSlet
  2. Tak Gitte, jeg var nok lidt for forsigtig med posen, men mon ikke det går :-)

    SvarSlet
  3. Der fik vi nogle råd af Gitte - dejligt! Ingefær er et noget, vi altid har på lager, men det er jo skønt at stødt ingefær kan bruges.
    Hav en god dag, Lene.

    SvarSlet
  4. Tak i lige måde Madame, mit ingefær var blevet for gammel og smidt ud, det havde jeg så lige glemt :-)

    SvarSlet