onsdag, maj 25, 2016

De var der altså og noget om et hammerslag

Jeg havde de bedste intentioner, men så snart jeg var på vej hjem, føltes det som om en hammer hårdt og pludseligt slog til. Jeg kæmpede med trætheden resten af vejen hjem, og selv om jeg herhjemme fik te og knækbrød, hjalp det ikke. Bedre gjorde det så ikke, at jeg skulle køre landmanden op efter en sprøjte og traktor. Faktisk var det lige ved siden af LOOP, og jeg havde jo lovet mig selv … Sådan gik det ikke, jeg var bange for, at jeg ville falde af crosstraineren, mens jeg varmede op. Så jeg slappede af på vej ud, hvor landmanden kørte, og på vej hjem kom der musik på, som der blev skrålet løs til. Indtil jeg fangede noget majestætisk ud af det ene vindue. fluks blev bilen vendt og vinduet rullet ned, men med mobilkamera og ikke særlig god zoomfunktion, må du bare tro mig på mit ord. Jeg så to smukke traner spankulere rundt på kornmarken. De gad bare ikke at blive kigget på, så de lettede uden et farvel.

DSC_1495

DSC_1495

DSC_1496DSC_1497

13 kommentarer:

  1. Så nu har du set traner! (Men det var måske slet ikke dig, der sagde, at dem havde du aldrig set i virkeligheden?)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, det var ikke mig, for jeg har set dem danse på vores mark, ét tranepar, og nu har jeg set ét par igen, denne gang dansede de ikke, men fløj :-)

      Slet
  2. Hanne, tak, ja flyvningen fik jeg :-)

    SvarSlet
  3. Du er altså god til at lægge mærke. Også selv om du er træt. Var du så pludselig lysvågen og frisk igen, eller lokkede sofaen? Holdt det forresten tørvejr til Landmanden?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg var vågen, så jeg fik rettet aftensmad an, fik gået en halv time og fik hjulpet Landmanden med nogle papirer, men så var det også godnat :-)
      Nej, det regnede hele dagen, først om aftenen blev det tørt, men nu skinner solen fra morgenstunden af :-)

      Slet
  4. Skønt med en uventet naturoplevelse.

    SvarSlet
  5. Den slags gaver opvejer afgjort LOOP! Jeg bliver simpelthen så opløftet, når naturen deler ud af skønne, uventede oplevelser,

    SvarSlet
    Svar
    1. Anne, det var et smukt syn, så statelige og rolige

      Slet
  6. Godt, at du opdagede tranerne, så vi også kunne blive begavet med billeder.
    Nogle gange må man bare sige til sig selv, at træning skal være, når man har motivationen. Det med, at træning giver ny energi - ja, det venter jeg stadig på.

    SvarSlet
    Svar
    1. Conny, heldigvis nåede min hjerne at registrere synet så jeg fik vendt bilen :-)
      Nogle gange giver træning energi, det er bare turen hen til træning, der dræner for energi (den mentale tur) ;-)

      Slet
  7. Det var en god forstyrrelse efter hammerslaget.

    SvarSlet
  8. Sjovt som man pludselig kan blive helt vågen. Jeg tror dig, man kan jo se dem flyve ;-)
    Her (ikke langt fra os) har det spankuleret 5 storke, jeg så dem desværre ikke selv, men måtte nøjes med at læse om det.

    SvarSlet