onsdag, juni 24, 2020

Kendetegnende for de første tre dage i denne uge er, at der ikke er taget nogle billeder. Dermed har jeg svært ved at huske, hvad jeg egentlig har lavet. Jeg føler, at jeg halser bagefter, men i dag føler jeg dog mere oplagt på nuværende tidspunkt end de forrige to dage.

Til gengæld har weekenden været skøn og med tid til afslapning og nydning. Lørdag var en regnvejrsdag, men så klarede det op sidst på eftermiddagen og dagen blev fuldendt med et besøg hos Liselotte og Kenneth i deres skønne sommerhus. Jeg fik den mest lækre chili con carne lavet  på grill af kokken Kenneth. Og bagefter fik vi Liselottes signaturret, pavlova med friske jordbær. Oprindelig skulle vi have været samlet om dagen med andre skønne kvinder, men corona har det med at stikke sit grimme hoved frem, så de planer måtte udskydes.Søndag viste sig fra en bedre side end prognoserne havde sagt, vi havde solskin  hele dagen. Jeg nåede en gåtur i vores naboområde, den fredede del af højmosen.Hjemme beundrede jeg humlebiens flittighed, der blev rigtig guffet. Det så nærmest grådigt ud.


Grøftekanten tilbød sig med blomster og græsser til de små vaser. De minder mig om, at om få dage er det weekend igen, hvor jeg forhåbentlig kan få gået flere ture og plukket nye buketter.

I dag havde jeg travlt ved computeren på arbejde, jeg nåede ikke i mål, men noget af det fik jeg lavet efterfølgende herhjemme. Så der var få skridt på kontoen, da jeg gik fra sygehuset. Til gengæld hjalp strategien med at parkere længst væk alle steder, hvor jeg handlede ind og kombineret med oprydning i hele huset nåede jeg over 6000 skridt og samlet på 8600 skridt.  Jeg når ikke de 10000 i dag, for jeg skal snart drosle ned for skærm og aktivitet, så kroppen kan finde ro til søvnens ankomst. Men det viser blot, at de små hverdagsaktiviteter også rummer muligheden for motion.6 kommentarer:

 1. Så smukke billeder - jeg elsker vilde blomster. Og du tæller skridt lige som vi gør her. Det hjælper til at få et godt resultat.
  Det lyder som et hyggeligt besøg du havde hos Liselotte og Kenneth! De besøgte os for mange år siden, vist i 2007. Har du også kontakt til Ella?

  SvarSlet
  Svar
  1. madame. tak. Jeg har også kontakt til Ella, men da hun er en af dem, der er i risikogruppe, kunne hun ikke være sammen med os i lørdags.

   Slet
 2. Jeg har også smilet af de grådige bier - jeg ser dem for mig opføre sig på præcis samme måde, som Joakim von And gjorde, når han tog sig et pengebad :-D
  Jeg kan se, at du også har den der sjældne, juletræslignende plante - padderok tror jeg den hedder. Bare sig til, hvis du vil have flere, for jeg har masser af den ;-)
  Jeg holder også meget af grøftekantsbuketter i vaserne - så lette og elegante er de.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, god sammenligning :-)
   Her var padderokken i en grøftekant, men vi har den også i rig mål rundt omkring gården :-)

   Slet
 3. Dejlige billeder af vilde blomster.Jeg har haft kornblomster og græs i en vase de seneste dage. Der er virkelig mange slags græs, har jeg opdaget :-)
  Har du prøvet den nye blogger-platform?. Jeg er bekymret, fordi jeg ikke kan se, hvordan jeg får adgang til alle mine blogindlæg gennem årene. Vi er vant til at indlæggene står i højre side i årstals-rækkefølge, og det er let at finde frem til et bestemt år eller en bestemt måned. Min svigersøn siger, at arkivet ikke forsvinder, men han kan heller ikke se, om det bliver samme system som nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, jeg var også fået øjnene op for de mange græsarter.
   Jeg har ikke prøvet den nye bloggerflade ordentligt af, så jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå.

   Slet