søndag, juni 28, 2020

Jeg begrænses

af den lille skærm og fatter ikke hvordan nogen kan forfatte indlæg, redigere og holde overblikket med deres blog på en mobil . Jeg savner min bærbare computer, men der er jo kun en, der kan ændre på det, nemlig kvinden, der lige nu øver sig på at skrive med to tommelfingre på mobilens tastatur.

Forsøgte mig med en formiddagslur uden held 

Nogen gange lader jeg mig begrænse af min egen indre snak. I dag holdt jeg fast i at gå en tur, da det havde holdt tørvejr i en time på trods af prognoser med mere regn. Jeg tog heller ikke paraply med, fordi bygerne indtil da havde været med meget lidt regn i. Resultatet: en meget våd kvinde med latter i kroppen og glæde i hjertet. Landmanden ringede for at høre, om jeg skulle reddes. Det ville jeg gerne, men først skulle jeg ud til en vej fra klitplantagen. Og jeg havde ikke helt overblik over, hvor jeg kom ud, mens jeg løb. Jeg kom ud, jeg blev reddet og jeg havde det godt.Nu skinner solen, måske skulle jeg hoppe ud i endnu en gåtur. Vi kan godt bruge mere regn :-)8 kommentarer:

 1. Sikke en våd travetur du fik :-)
  Jeg kan ikke forstå, hvordan man kan lave blogindlæg på en lille mobiltelefon, men måske kræver det bare øvelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, også i den grad :-)
   Jeg kan mærke at jeg bliver bedre til både at skrive med to fingre og at overskue det på den lille skærm, så ja det kræver vist blot en masse øvelse. men jeg holder mest af at gøre det på computer med tastatur.

   Slet
 2. At skrive mere end "OK" på en mobil er for fingerspidsartister.
  Havde du taget en paraply med, havde det ikke regnet. Det er en naturlov, ligesom at taxien kommer, hvis man tænder en smøg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eric, og som ved al artisteri ser man undrende på hvordan det kan lade sig gøre. Men jeg er ved at øve mig og langsomt bliver jeg bedre :-)
   Der er visse naturlove, som altid gælder :-)

   Slet
 3. Mon ikke det har noget med alderen at gøre? Altså om en mobiltelefon er nok? Jeg ville heller ikke kunne blogge fra andet end min pc, er jeg sikker på. Jeg vil have et ordentligt tastatur. Den - mobilen, altså - er fin nok til IG med de få ord det kræver, men et blogindlæg? Nix!
  Godt du har en mand, der tænker på at komme og redde sin halvdruknede hustru :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, helt sikkert. jeg kan dog mærke, at jeg bliver bedre til det, så vi gamle kan også lære nye kunster :-)
   Det var dejligt at han tænkte tanken.

   Slet
 4. Men du behøver ikke at skrive indlæg på mobiltelefonen. Jeg skriver på min bærbare computer. Nederst til højre er der et rødt kryds. På min skærm. Måske et andet sted på din? Det røde kryds giver adgang til at skrive nyt indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, min bærbar computer er i stykker og jeg har ikke haft tid/energi til at få købt ny/få kigget på den.
   Tak for hjælpen, det må jeg lige kigge på.

   Slet