onsdag, juli 01, 2020

Ny måned , ny brugerflade

Og stadig ingen bærbar computer at skrive indlæg på. Brugerfladen bag Blogger er ændret, så nu får vi at se, hvordan det går med at skrive indlæg på mobilen. Når jeg læser indlæg på mobilen, vælger jeg ofte internetversionen, så om min side ser anderledes ud nu, må I bedømme.

Sommerregnvejrsdag


I dag kunne min mor været blevet 86 år. Og mine forældre blev gift for 65 år siden. Her til morgen så jeg en genudsendelse af den store britiske sy-dyst. Her vandt en kvinde på 81 år, hun var smuk at se på, dyrkede yoga og virkede skarp i sindet, og jeg tænkte på, hvordan min mor ville have været som 86 årig. Hun døde af kræft knap 74 år gammel.Denne dag er startet med en dejlig gåtur. I eftermiddag skal jeg på kontoret, så formiddagen bruges på at slappe af, men jeg har to mål inden kontorarbejdet. Det ene mål var gåturen på 7000 skridt. Det andet mål er et strikket knaphul. Når indlægget udgives, finder jeg strikketøjet frem, det er for dumt, at et lille knaphul fylder så meget i min fritidsverden, og jeg er ikke klar til blot at opgive projektet. Jeg ved, jeg kan strikke det. Jeg ved også, at jeg er rigtig god til overspringshandlinger, men nu står det sort på hvidt, at jeg har to timer til at nå min udfordring til mig selv. Ellers har de sidste dage været fyldt med glæde, besøg af gode motorcykelbekendte mandag aften, besøg i går formiddags hos en tidligere kollega og et spontant besøg af svoger og svigerinde i går eftermiddag. Vi havde masser af restemad fra aftenen før, så de blev heldigvis og hjalp os med at tømme bøtterne. En skøn og hjertevarm aften. Ha en dejlig dag. 


10 kommentarer:

 1. Hav selv en dejlig dag, Lene.
  Er det en speciel slags knaphul? Ellers plejer jeg at lukke to masker af og slå dem op på den næste pind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conni, tak :-) Det er den kjole, som jeg har strikket på i hundrede år, og det var jo ikke så svært at fjerne tråden og får det indre knaphul og det ydre knaphul strikket sammen, så nu mangler jeg blot montering. Det skal være færdig i morgen :-)

   Slet
 2. Din side ser helt normal ud på min skærm (bærbar), men jeg kan godt forstå, at du savner en "rigtig" computer i stedet for telefonen.
  Mon ikke alle, der har mistet forældre, gør sig tanker, som du gør? Min mor blev 90, før hun døde, og lad os sige det på den måde, at hun ikke nød de sidste år. Så det er både og, det med at blive gammel.
  Håber du får styr på dit knaphul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eric, tak for din tilbagemelding. Jeg måtte lige rette billederne til, da jeg kom til min stationære computer, for der kunne jeg bedre overskue de nye funktionsknapper
   Og knaphullet tror jeg også bliver funktionsdygtig med en knap dertil :-)

   Slet
 3. Hvor er det man kan e den store britiske sy-dyst? Jeg så en af udsendelserne for en måneds tid siden, men kan ikke huske hvor - den var virkelig spændende.
  Din side ser også normal ud her hos mig i Firefox.
  Min mor blev lige som din mor kun knapt 74 år.

  SvarSlet
  Svar
  1. madame, det kører på Tv2 fri lige nu. Tak for tilbagemeldingen.
   Det er trist at du også mistede din mor så tidligt. Vi nærmer os selv den alder nu.

   Slet
 4. Tusind tak, Lene!
  Uha ja, vi nærmer os selv den alder nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Madame. Ja det er underligt at tænke på.

   Slet
 5. Dit indlæg ser fint og helt normalt ud, Lene :-)
  Der er da vist noget jeg er gået glip af (den store sydyst) - den må jeg se, om jeg kan se på TV2Play.
  Det må altså være et meget specielt knaphul, siden det kræver så meget af dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen 🙂
   Det specielle ved knaphullet er det mentale. Der er blevet puttet så mange følelser ind i den kjole, så jeg slet ikke turde færdiggøre den. Men nu skal den færdiggøres.

   Slet