fredag, juni 12, 2020

Lidt har også ret

En god øl, en landmand der ser video fra kartoffellægning med lydsporet fra dansktoppens velmagtsdage (rigtige venner) og en tilpas træthed, så er weekenden skudt godt i gang.

Vi sidder udenfor med fuglesang og hundegnasken som lydtæppe. Jeg skulle egentlig være i sommerhuset nu, får besøg af mine to søstre i morgen. Men jeg nyder denne skønne aften, som kaldte på øldeling.
Jeg når det nok i morgen tidlig, de kommer først til frokost.

Det ene hønsehold har fået ny bolig
Landmanden bliver herhjemme og vil helt sikkert nyde at sætte sig ind i alt det tekniske med sin nye traktor. Det er også min, siger han, men jeg nøjes med at beundre den.

Alle mine krukker er vasket, jeg har gennemarbejdet mine to højbede, så nye blomster kunne plantes. Flere skal købes, både til krukker og højbede, men det får vente. Jeg rider ikke samme dag, som jeg sadler.Vores engelske artikel er gennemlæst og rettet til for jeg ved ikke hvilken gang. Vores vejleder holder sit løfte og har virkelig været en støtte med sine rettelser. Det er helt utroligt, for hun er leder og nu professor og har mere end rigeligt at se til. Så jeg håber virkelig at vi får den optaget i denne omgang.

På instagram har jeg bedt om hjælp, det samme gør jeg her. Min Mac book pro er færdig, og jeg skal have en ny let og god bærbar computer. Hvad vil du anbefale?

God weekend til dig.


12 kommentarer:

 1. Det er så skønt, at der nu er udevejr. Det er med bærbare som traktorer: Man skal kende de tekniske detaljer, men de er ikke altid til at overskue. Jeg foreslår, at du besøger en computerforhandler og beskriver dine behov, hvilke programmer du er dus med, og hvad du er vant til. Så kan de helt sikkert rådgive. Selv har jeg gode erfaringer med Labtech, men andre kan helt sikkert yde en lignende service.

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Eric, det er jo sådan en butik jeg har brug for. En der både kan kigge på min mac og rådgive mig. Anede ikke at den eksisterede og så endda både i Brønderslev og Aalborg :-)

   Slet
 2. Godt råd fra Erics side, for vi andre vil have alt for forskellige meninger til, at du kan bruge dem til noget, netop fordi vi har forskellige behov.
  God sommerhustur - jeg skal også se søstre i morgen - og familiens lille nye baby!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, og endnu bedre er oplysningen om butikken ellers var jeg gået i elgiganten, og jeg tror ikke jeg får samme rådgivning der.
   Tak, vi nød timerne sammen

   Slet
 3. Jeg synes det med bærbare er usandsynligt svært. Og det er nok også derfor, du har fået så få svar. Jeg har kun den, jeg får stukket ud fra arbejdet. Og det er lige skiftet fra en HP, som jeg var rigtig glad for, til en Lenovo, som jeg nok også bliver glad for. Men det med størrelse og numre og hvad de hedder ud over, det ved jeg ikke, jeg har jo ikke nogen valg, når det gælder arbejdscomputer, og jeg har ikke haft behov for at vælge en.
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, det har du ret i, og jeg glæder mig til at tage min mac under armen og få nogen til at se på den og om jeg kan få overført ting fra den til en almindelig computer

   Slet
 4. Det lyder hyggeligt med sådan en øldelingsstund med dyrelyde som lydtæppe og godt vejr sammen med landmanden.
  Vi har nok alle forskellige erfaringer med computere. Jeg ville læne mig op af Erics råd, hvis jeg var dig. Det bliver spændende at høre, hvilken du vælger. Hvor gammel blev din mac?
  God weekend i sommerhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, vi nød aftenstunden.
   Min mac fik jeg for ti år siden, da jeg startede på diplomuddannelsen, så alle siger at den holder godt. Faktisk har skærmen besluttet sig for at live op, så jeg bruger den lige nu. Men om lidt går den måske i sort igen

   Slet
 5. Det lyder som den dejligste aften hos jer, Lene.
  Jeg har en Acer Swift 3, som er den første bærbare, jeg er virkelig glad for. Men som de andre også skriver, kommer det nok an på, hvad du er vant til og hvilke behov du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. madame, det var det.
   Tak for din anbefaling, den må jeg også kigge på. Det er altid rart at have sat sig ind i de forskellige typer, inden jeg besøger butikken.

   Slet
 6. Mørk Mumme er en herlig øl.
  Jeg er så heldig at gå på jagt med brygmesteren på Albani, som har udviklet den øl.
  Ved hans runde fødselsdag i fjor var der Mumme i fadølshanerne.
  Det blev festen ikke ringere af.

  Ny traktor. Ja, så er der lidt at sætte sig ind i.
  Hvilken hønserace holder I? Det er svært at se på den afstand.

  SvarSlet
  Svar
  1. Farmer, hvor er det hyggeligt at få sat ægte mennesker på øllen. Og den smagte rigtig godt.
   det er Franske skovhøns og så har vi i en anden hønsegård en art af Amerikaner, måske rød? Du kan godt høre at det ikke er mig, der står for hønseholdene, jeg nyder bare æggene :-)

   Slet