mandag, januar 08, 2024

Som tiden dog går

 Blogindlæggene blev i min hjerne og i stedet for blev det instagram, som forevigede julen.

Til gengæld kræver denne dag et indlæg. Min kloge, seje, skønne datter fylder år. Hvor er jeg dog taknemlig for at vi skal fejre dig i dag. Kræftfri og med håndterbare bivirkninger efter behandlingerne. Sej og fuld af gåpåmod.

Datter, søster og faster. Vi har nydt at have dig på juleferie sammen med sønnen, svigerdatteren og S. Nu er I hjemme igen, men i aften får vi lov at fejre dig.

Du og jeg kan godt krydse klinger, for vi er ikke altid enige, og på en del områder også meget forskellige, men vi er gode til at sætte ord på uenigheden og forskelligheden.

At være din mor har budt på mange bekymringer, ofte skyldtes de mere min hjernes evne til at forudse ting, som slet ikke skete. Men allermest har det at være din mor skænket mig så megen kærlighed. Tak fordi du er dig og hjertelig tillykke med fødselsdagen. 



6 kommentarer:

  1. Hjertelig tillykke til og med datteren. Så skønt det bliver muligt med fødselsdagsfejring. Og hvor er det en dejlig melding kræftfri, trods nogle bivirkninger fra behandlingen.
    God dag til dig og dine

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak , Karin. Vi er så taknemlige.

      Slet
  2. Tillykke med datteren. Hver fødselsdag bliver en lille smule speciel, når man har haft kræft.

    SvarSlet
    Svar
    1. tak Ellen, ja når man rammes af potentielt livstruende sygdomme som kræft eller blodpropper i hjerne/hjerte, så bliver hver fødselsdag lidt speciel.

      Slet
  3. Tillykke med datteren. Jeg håber, I havde en dejlig fødselsdagsfejring.
    Det har været hyggeligt at følge din jul og norgesbesøget via Instagram.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Conny, det havde vi, og tak, det var faktisk også en dejlig måde at dokumentere dagene på.

      Slet