lørdag, juli 16, 2011

TID TIL AT SKRIVE

Der er dage, hvor ordene nærmest vælter ned over tastaturet, og så er der dage, hvor tiden til at sætte sig ved tastaturet ikke er der, og ordene kommer langsomt, og den kombination betyder ingen indlæg.

I går og i dag er dage sammen med min far, vi veksler lidt mellem hans hjem og mit hjem. I dag har vi nydt solskin og varme på en lille gåtur i mit område. Vi tog den med ro, en gammel mand og en gammel hund betød nedsat gåtempo.

P1020136

Hektisk aktivitet er der derimod på blomsterne, overalt sidder insekter og guffer løs badet i solens stråler.

P1020143

I år har vi ikke tidlige kartoffelsorter, så kartoffeloptagningssæsonen er rykket hen til slutningen af denne måned, men vi fik lækre håndopgravede nye vildmosekartofler i går sammen med en god hjortebøf. Resterne skal nydes på en rugbrødsmad, inden min far og jeg sætter kursen mod hans hjem og en kaffeaftale med mine forældres gode veninde, som blev 90 år, mens hele min familie inklusiv mig selv var udenlands. Mine søstre fejrede frk. R.sammen med min far, inden de drog udenlands, i dag er det vores tid til at hygge os sammen.

P1020145

Må I få en solskinsberiget dag.

8 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, Lene. God dag til dig også :-)

  SvarSlet
 2. Herlig med en stille gåtur i nydelige omgivelser. Herlig blå himmel på det siste bilde her.
  Ha en god helg :)

  SvarSlet
 3. Smukt - det er ikke altid nødvendigt med så mange ord! Jeg nyder altid, når du fortæller om samværet med din far! Savner min egen.

  SvarSlet
 4. Flotte billeder og dejlig læsning Lene. :-)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder. Ordene har altså det bedst, når de kommer af sig selv. Ellers må man vist bare lade dem passe sig selv.
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 6. Det er ikke altid nødvendigt med mange ord - dejlige billeder og ord du har her! Ha' en rigtig god weekend, Lene!

  SvarSlet
 7. Hej lene :). Sikke nogle fantastiske billeder alle tre. Det er godt nok nogle gevaldig ihærdige blomster bestøvere - de små fyre. Det er mig som slettede mit indlæg den anden dag og det må du meget undskylde - min sorte samvittighed har heldigvis gjort sig bemærket lige siden. Jeg ville lige SE, hvad der skete ved at slette og ville så skrive et nyt i stedet, men jeg fik det dårligt og så afbrød jeg det hele. Ja, og jeg havde også glemt at skrive i Word først, som jeg ellers plejer at gøre - så har man det jo, hvis det hele går i koks når der skal postes. Jeg ville skrive en mail til dig, men kan ikke se nogen email adresse, derfor skriver jeg her . Du må gerne slette dette hvis du vil...Du ønskes fortsat en god lørdag og en dejlig søndag. Venlig hilsen Hyggetrold

  SvarSlet
 8. Tak Marianne :-)

  Tak Astrid, vi nød den blå himmel, især med vejrudsigten for de kommende dage i tankerne :-)

  Tak Charlotte, og i dag sagde min far, at det da var ærgeligt jeg skulle hjem, så var det svært at køre.Men vi har hygget os :-)

  Tak Inge :-)

  Tak Mosekone, ordene bliver tomme, hvis ikke de kommer af sig selv :-)

  Tak Madame :-)

  Tak kære Hyggetrold, dejligt at du skrev igen og ingen undskyldninger her, du er velkommen og jeg sletter kun slettede kommentarer, aldrig kommentarer :-)
  Min mailadressse står ude i sidebaren :-)

  SvarSlet