onsdag, juli 13, 2011

FRYDEFULD SOMMER

Datteren er kommet hjem fra sin græske familieferie, mails med dejlige beretninger fra Vietnam popper op, og min ferie synger på sidste vers. Datteren har lånt vores sommerhus de næste dage, det bliver befolket af en flok gymnasiekammerater, så lige nu hygger datter og jeg os sammen i sommerhuset og lader landmanden om arbejdet på gården.

Forårsrengøringen i sommerhuset blev til ferierengøring, jeg nåede det meste, inden vi drog på motorcykelferie, i dag tager jeg det sidste i små bidder, afbrudt af  pauser til jordbærnydning,  vandmelongnaskning og tedrikning.  Nordjylland kan som de eneste regne med sol og tørvejr i dag, så der luftes dyner og vaskes tøj.

Postkort til min afdeling fik jeg aldrig sendt, mens jeg var på ferie, måske skulle jeg printe et feriebillede ud og sende det som en påmindelse om, at jeg snart dukker op.

P1010682

Den sidste del af turen på vej til vores hotel i Cortina d’Ampezzo foregik omgivet af bjerge, det ene smukkere og vildere end det andet, en dejlig appetitvækker på vores vandretur og vores køretur i Dolomitterne.

P1010687

Om søndagen er alt lukket i byen, men vi fandt dog en lille butik, som handlede med vin, så vi kunne nyde aftenen på balkonen med et glas vin og planlægge de næste dages ture.

P1010691

Nu vil jeg gå videre i dagens program, som også indebærer hjembringning af krimibøger fra biblioteket. Jeg har jo stadig 4 dages ferie tilbage. Må din onsdag bringe glæde til dig, og må du bringe glæde til dine omgivelser.

7 kommentarer:

 1. Tak - og lige over! Også her nyder vi vejret. Jeg genlæse slutningen på Harry Potter:-)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med de billeder du viser dernede fra, jeg kender kun området fra om vinteren, hvor de er ski og sne der trækker.. :-)
  Du må nyde dine resterende feriedage

  SvarSlet
 3. Jeg havde planer om havetrimning hele dagen, men det kan man heldigvis ikke i regnvejr, så sofaen må finde sig i mit selskab.
  Det siler livsaligt ned.
  Jeg nyder hæklerier med en hundebasse til at varme fødderne og en kæmpe skål moreller indenfor rækkevidde.
  Det er glæde.
  Fortsat god dag til tøserne i det nordjyske solskin.

  SvarSlet
 4. Jeg håber, at dine sidste feriedage bliver lige så skønne. Det er skønt at lande rigtigt hjemme, inden hverdagen kalder igen.

  SvarSlet
 5. Uha, sådan en udsigt fra balkonen kunne jeg godt leve med i et par dage - eller uger.
  Det med at bringe glæde til mine omgivelser venter jeg lidt med. Fra morgenstunden er min tålmodighed testet seriøst af teknologiproblemer med pc og kopimaskine - PÅ EN GANG. Så nu sidder jeg lige og stresser af og stornyder dine dolomitbilleder. WAUW.
  God sidsteferiedagesnydning til dig.

  SvarSlet
 6. Fantastiske billeder du viser fra jeres ferie......man bliver jo helt fristet til en tur ned i bjergene :0)

  Håber du fandt nogle gode krimier at slappe af med de sidte dage :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Tak Charlotte, jeg når vist ikke at nylæse Harry Potter før filmen skal ses :-)

  Tak Inge, det er et skønt område, garanteret også om vinteren :-)

  Tak Hanne, i dag har det til gengæld regnet,så vi håber på tørvejr i morgen :-)

  Tak Susanne, det er godt med lidt hverdagsferie :-)

  Tak Conny, håber at resten af dagen gik bedre end starten :-)

  Tak Dorthe, jeg læser og læser :-)

  SvarSlet