lørdag, maj 19, 2012

LIDT AF HVERT

Jeg er hundepasser, ikke for Istvan, han sidder troligt ude på traktoren i 14 timer. Når bare han er sammen med landmanden, så er han glad.  I stedet har jeg fået selskab af en lille nem hund, den vimser lidt rundt, studerer de nye omgivelser og lægger sig så tilpas til rette i nærheden af mig.

DSC05724

Landmanden og Istvan er i gang i marken, det skønne vejr skal udnyttes, og jeg har en have, som i den grad trænger til lidt nærvær. Roserne er ikke klippet ned, skvalderkål er vokset sig højere end det, de skulle være bunddække for, græsset er trængt ind på områder, det skulle have holdt sig væk fra, krukkerne står stadig med visne blomster fra sidste år. Jeg har slet ingen energi i forhold til havearbejde, men på den skønne solskinslørdag skal det være. Når morgenmaden er spist, den stille stund er holdt, og luftning af feriehunden er foretaget, så skal det være.

DSC05721

God arbejdsom lørdag eller afslappende lørdag til dig.

DSC05729

10 kommentarer:

 1. Sikke en sød lille feriehund du har fået dig. Det lyder som en dejlig havedag hos dig, vi smutter til familiedag på Ollerup i dag, hpber det gode vejr er på Fyn også.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg håber at det gode vejr er over hele Danmark :-)

   Slet
 2. Hmm - her har det regnet siden kl. 6 - så her er der ingen umiddelbare planer om andet end tur under tæppet på sofaen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uf Eli, lad os håbe, at solen snart kommer frem hos jer også :-)

   Slet
 3. Du er ikke alene om ikke at have været i haven hvor alt gror hurtigere end jeg kan følge med. Solen har vi ikke set meget til her i Ølsted indtil nu, så den stå på hygge med nålefilt indenfor indtil videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lotte, her har det holdt tørvejr hele dagen, så ingen undskyldninger for at gå i haven ;-)

   Slet
 4. Mon ikke solen er på vej her også....?

  Jeg bager boller, slår græs, kigger lidt på bedene, hækler,- laver kun noget, der gør mig godt i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det lyder hyggeligt, jeg håber solen kom :-)

   Slet
 5. Min lørdag er i den grad til afslapning. Jeg har kørt taxa i nat for festglade unge mennesker. Så jer er næsten mere træt end dem :-)
  Dejlig lørdag til dig Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Susanne, de dage efter taxakørsel husker jeg udemærket :-)

   Slet