fredag, maj 18, 2012

460

Jeg fik min lyst til bil og kørsel på motorvej styret i går. 460 km på landevejen brugte jeg for at hente og bringe min far. Jeg kunne have valgt at have tilbragt dagen nede hos ham, men jeg savnede at have min far her, og jeg nød, at vi kunne spise frokost og aftensmad sammen med landmanden, at vi alle tre sammen kunne se cykelløb, at min far sov middagslur i min sofa og at vi fik stille stunder i bilen, mens vi nynnede med på gamle sange fra missionshuset.

Det var de mange kilometer værd. Og selvom jeg er træt i dag, så ved jeg, at når jeg står inde på afdelingen, så er jeg som cirkushesten klar på en god dags arbejde. Ha en god dag.

P1030282

I går fik vi ikke gået tur, det blæste det for vildt til her i Nordjylland.

6 kommentarer:

 1. Og din far synes sikkert også, at det var dejligt at besøge dit hjem. Her blæste det også- helt vildt !

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, han virkede godt tilpas :-)

   Slet
 2. Du er da den dejligste datter, der findes. ;-)
  Hvis man kunne konkurrere om titlen, ville du vinde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Betty, jeg er jo heldig at jeg deler besøgene med mine søskende. På den måde kan der blive overskud til at gøre noget godt for vores far :-)

   Slet
 3. Jeg tilslutter mig Bettys ord, og er glad for, at jeg kan fortælle, at min dejlige datter (en af dem) plus hendes dejlige mand kørte med mig op til mit sommerhus og rensede tagrender og slog græsplæne sådan!Så nu kører det for mig, nu venter jeg bare på lidt varme så vi kan flytte teltpælene.
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne, og hvor var det godt, at du fik hjælp af din datter og svigersøn. Nu skal varmen komme, så du kan nyde sommerhuset sammen med din mand :-)

   Slet