torsdag, maj 03, 2012

MAJDAG

Solen vil ikke rigtig bryde gennem skyerne, men jeg hygger mig indendøre. Vi får besøg af børn + svigerdatter i weekenden, så der ryddes op og støvsuges på deres værelser, imens jeg tænker på dem. Det gør mig glad.

Istvan er troligt med ude på traktoren hele dagen, vi har en vældig ballade, hvis han en enkelt gang eller to skal være inde hos mig eller i hundegården. Hvis der kommer en hare eller et rådyr til syne på marken, holder Istvan koncert i traktoren, måske skulle landmanden overveje at have høreværn på?

Høreværn får koncertdeltagerne i Torslev Kirke forhåbentlig ikke brug for i aften, hvor menighedsrådet har inviteret til Gospel og Hveder kl 19. Jeg glæder mig til at synge vores mange nye numre, der er både ballader og temponumre. Jeg håber, at koncertdeltagerne får noget af den livsglæde med hjem, som vi andre får af at synge sangene. Skulle du have mulighed og lyst, er du hjertelig velkommen.

God majdag til dig, mon du skal have lune hveder i aften?

P1030274

8 kommentarer:

 1. Nej, det skal jeg ikke, da jeg ikke spiser hvedebrød, hvis jeg kan undgå det.

  God fornøjelse med koncerten i aften.

  P.S.
  Her i Roskilde har solen lige siden i morges skinnet fra en høj klar blå himmel og udendørstemperaturen er omkring de tyve plus grader, så det bliver dejligt med en lille løbetur senere på dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine, sikke da et vejr I har i dag. Nu er det også kommet til os :-)
   Jeg prøver også at undgå hvedebrød, men hveder skal jeg nu have :-)

   Slet
 2. Det lyder som et dejligt arrangement med gospel og hveder. Der er desværre lidt langt fra Aarhus.

  Jeg har lige købt hveder i Føtex og tyvstartet med en enkelt til kaffen. De smagte overraskende skønt, - dejligt med megen kardemomme i. Det var godt, jeg ikke bagte selv:)

  Jeg håber da, din datter får løst sit fly-problem.Et sjovt sammentræf, at I er blevet ramt to gange af fly-konkurs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, vi håber også at næste weekends bryllup får deltagelse af datteren, vi får se. Og koncerten gik rigtig godt, det var så dejligt at synge for mange mennesker :-)

   Slet
 3. Gospel er skønt og livsbekræftende. Jeg burde egentlig undersøge, om det ikke er en mulighed her i området, for jeg elsker at synge. Det er ind imellem bare svært at komme afsted, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, har man først prøvet det, så skal man nok finde tid til at at komme af sted :-)

   Slet
 4. Jeg har ikke haft tid til at bege idag - alt er gået så stærkt. Men til næste år ;-) så får jeg også hveder - det bliver skønt!

  Ligesom vi i formiddags sad og glædede os over at vi i år kan komme til julekoncert i Odense Domkirke! Det er en fantastisk oplevelse, og det har vi savnet hernede.

  Man bliver glad af musik og af at synge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kong mor, det skaber nemlig glæde :-) Det må være smukt at komme til julekoncert i Odense Domkirke :-)

   Slet