søndag, april 20, 2014

SØNDAGSNYDELSE

unnamed (1)

Løbeturen i dag foregik i kortærmet t-shirt, solen skinnede, sommerfuglen fløj med et stykke vej, rådyret valgte blot at krydse min vej. Da jeg så en lille blomst, ændrede jeg løbeturen til en gåtur og plukkede forskellige små grøftekantsblomster. Ren søndagsnydelse. God søndag til dig.

unnamed

14 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn tur. Vi er lige kommet hjem fra nogle skønne dage i Saltum og vejret er fantastisk og når man har været hjemmefra i nogle dage kan man rigtigt se fremskridtene i haven - jeg elsker foråret. Fortsat god påske :-) KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Anette. Det har da også været skønne dage at opholde sig ved havet :-) Her må vi nøjes med Vildmosens udsyn :-)

   Slet
 2. Dejligt at følge sit hjerte, hvilke det lyder til at du gjorde på din løbe/gåtur i dag.
  Smukke billeder Lene - ha´ en rigtig hyggelig aften.
  Kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, det var skønt at komme ud :-)

   Slet
 3. Da jeg så en lille blomst, ændrede jeg løbeturen til en gåtur og plukkede forskellige små grøftekantsblomster. Ren søndagsnydelse. God søndag til dig.

  SvarSlet
 4. Ja, vejret har været helt fantastisk i dag. Emilie og jeg fandt de åbne sandaler og bare fødder ferm, da vi tidligere var en tur udenfor :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, og vi sad udenfor i går eftermiddags hos min søster, skønt :-)

   Slet
 5. Det var fantastisk søndagsvejr. Har lige læst lidt ned i indlæggene, - det ser ud til, at der arbejdes flittigt med forskellligt på gården. Det må være hyggeligt at have sønnen hjemme og kunne få indblik i hans opgave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er hyggeligt og samtidig kan jeg mærke, at det påvirker mig i form af, går det nu godt til den mundtlige eksamen? Jeg kender jo ikke til kriterierne inden for hans fag.

   Slet
 6. Det er sådan en påskesøndag skal være, når den er bedst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, lige nøjagtig :-)

   Slet
 7. Det VAR i sandhed en flot påske. Og du har da fået den udnyttet, lyder det til. Både med walk and talk-tur, løbetur, blomstertur, landmandshjælp og god og sund afslapning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det har været en skøn påske :-)

   Slet