tirsdag, juli 28, 2015

Det er da lige godt utroligt

Jeg sidder her i sommertøjet og har været nødt til at tage tyk striktrøje på og tænde op i brændeovnen. Vi slukker for stokerfyret om sommeren, og vi har heller ikke tænkt os at tænde det endnu, sommervarmen må da vende tilbage. Regnen siler ned udenfor, det kan godt virke uendeligt og trøstesløst. Sådan er det, vejret har stor indflydelse på dagsplanerne, vi bestemmer selv, om det også skal have indflydelse på humøret. Det gider jeg ikke, så nu vil jeg bruge fridagen på at lave momsregnskab og så strikke en pind indimellem. Hvis den kjole nogensinde skal blive færdig, må jeg hellere speede tempoet op og så lade være med at glemme udtagninger, det gør ikke noget godt for tempoet, at jeg skal strikke baglæns i ny og næ.

God tirsdag til dig.

P1030243

23 kommentarer:

 1. Det ville være synd at kalde det for sommervejr i dag. Jeg skal spille golf i eftermiddag, og det kan vist nemt ende med at blive en våd omgang.. Hvis altså ikke vi bliver enig om at aflyse.. :-)
  God fridag hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inge, og god golfspil, du skal nok overveje varmt tøj :-)

   Slet
 2. Her høvler det også ned i stænger, så vi har også tændt op, men det gode vejr kommer fra på lørdag! Og bliver et stykke tid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg håber du har ret, jeg synes yr.no skifter lidt rigeligt med deres prognoser ;-)

   Slet
 3. Det er svært at lande efter en varm sommerferie. Jeg sad med tyk uldsweater, uldsommer OG uldplaid hele aftenen i går. Gid sommeren kommer og bare lader os mærke, at den ikke helt har glemt Danmark :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Liselotte, jeg kan godt forstå at du klæder dig godt på, det er jo et kæmpetemperaturskift I har fået. Ja lad os håbe på sommeren snart kommer :-)

   Slet
 4. Her er der også gråt, vådt og temmelig køligt. = lange bukser, sokker, lukkede sko og en sweater over t-shirten. De smeltehede feriedage kan godt føles langt væk :-( God strikkefornøjelse; den kjole ser dejlig lun ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. fruen i midten, jeg nægter at tage strømper på :-) Og ja det bliver skønt at have den kjole til næste år hvis trenden med kølige somre fortsætter.

   Slet
  2. Det ved jeg godt, at der er mange, der gør. Nægter at tage strømper/sokker på, altså. Men det første sted, jeg fryser, er om mine ankler. Og fryser jeg dér, fryser jeg over det hele. Så hvor ucharmerende det end er med sokker i juli, så må det være sådan :-)

   Den trend fortsætter ikke. Blev der sagt! Men kjolen kan givetvis fint bruges både i for- og eftersommeren :-)

   Slet
  3. Og jeg har det sådan med en trøje. Hvis jeg bare er varm på overkroppen evt med et lille lunt sjal, så kan jeg gå i sandaler og bare ben :-)

   Slet
 5. Grå skyer driver forbi, regn i morges, regn senere.. lover de! Vi har tændt både lys og stearinlys!
  Dels for at se strikketøjet, dels for at hygge ved bordet.
  De ture med baglænsbussen er trælse... jeg strikker heldigvis den rigtige vej igen!
  Det er da strikkevejr... hvis vi skal se det gode ved regnvejret...

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, det er strikkevejr, så jeg dedikerer aftenen til det :-)

   Slet
  2. "Baglænsbussen" - ha ha. Det er et ord, jeg i den grad skal indlemme i mit aktive ordforråd :-D

   Slet
 6. Det kan godt være man selv bestemmer om det skal have virkning på humøret, men jeg synes altså at det er lidt svært at holde stemningen oppe når vi ikke kan komme ud uden at blive gennemvåde. Vi har bagt boller, været på biblioteket og spillet spil, men vi vil hellere lege med badebassin og strikke på solsengen 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Laura, åh ja det er svært at blive ved med at finde på. Mine børn elskede at lege og finde på, så de kunne lege dagevis med lego, barbie og turtles i en skønsom blanding, når bare de af og til fik lov til at se en film som pause fra legen :-)

   Slet
 7. Det lyder næsten, som om du mener, at momsregnskabet vil hjælpe på humøret ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Rasmine, dagens opgave var at samle bilag i mappe, og jeg nyder bare at sidde og lege kontordame :-) Jeg holder faktisk af at kontere og få det hele til at gå op, jeg brygger te og smører ostemadder, som kommer med på kontoret :-)

   Slet
 8. Det er vanskeligt at hitte ud af hvor meget eller hvor lidt tøj der skal være klar. I lørdags måtte jeg tænde levende lys og pakke mig ind i tæpper, for at holde varmen.
  Læste et trist link til BT her i dag, vil ikke dele for det var en beretning om en blæsende, kold og regnfuld august der banker på, håber ikke det passer.
  Godt jeg har gummistøvler og regntøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg nægter at tro på den vejrudsigt ;-)

   Slet
 9. Et par dage med sokker og tæpper og strikketøj er slet ikke så ringe...., men nu er det snart en hel ferie, der er gået på den måde. Så kan man godt blive lidt vrissen. Det hjælper godt nok ikke noget.

  Til gengæld vil det da være typisk, hvis det gode vejr kommer til weekenden, hvor min ferie er slut.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, nej om vi vrisser nok så meget, så hjælper det nok ikke, det gør os bare i dårligt humør :-) Håber alligevel sommeren kommer, så må vi nyde den om eftermiddagen og i weekenden

   Slet
 10. I morgen, lørdag, kører vi i sommerhus - SÅ DET BLIVER GODT VEJR - eller i hvert fald opholdsvejr ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg tror vi alle ønsker for jer og os andre at vejret bliver godt og varmt :-)

   Slet