fredag, juli 31, 2015

Det var da en god indikator

var min skønne souschefs kommentar. Så nu ligger jeg her på sofaen i stedet for at være på arbejde. Hvis jeg ikke får sovet ordentligt, og det kombineres med en let øget beredskabstilstand i min krop(ja de to ting kan vist godt sættes sammen med et matematisk tegn <=>) så får jeg nemt svimmelhed. Normalt er det ikke noget, der forhindrer mig i at arbejde, men tilføjer vi så en ingrediens til i form af en let infektion, så øges svimmelheden markant (dum ide at lade vinduet stå åbent i nat => let halsbetændelse). Jeg kunne godt være blevet på arbejde hele dagen, jeg skulle blot ikke gå og stå for meget, men helst sidde ned. Men vi blev enige om, at jeg hellere måtte køre hjem. Jeg nåede dog at klæde en ny kollega på til stuegang, at være med til sygeplejefaglig sparring omkring en patient, at drøfte studerendes uddannelsesprogram med en vejleder, at deltage i tværfaglig teamkonference, at anlægge en bridle lock på en patient og få sat datoer på undervisning af nye kolleger. Og så fik jeg grint en masse og fik sendt og modtaget smil. Nu drikker jeg varm te, pakker mig godt ind i tæpper og lader søvnen komme, hvis den vil det. Så er jeg snart frisk igen. God weekend til dig.

P1030169

Jeg gad godt bytte lidt blæst for lidt varme.

16 kommentarer:

 1. Jeg synes det lyder til at du har nået det meste inden du tog hjem igen.
  God bedring Lene. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, og jeg syntes også jeg nåede en del, så nu holder jeg weekend, og svimmelheden er heldigvis forsvundet efter søvn og hvile :-)

   Slet
 2. Håber du hurtig er frisk igen og du nåede da ganske meget inden du tog hjem. God bedring og god weekend. KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, nu mangler jeg bare at den sidste rest ømhed i halsen forsvinder, men det forhindrer mig ikke i at glæde mig til weekenden :-)

   Slet
 3. God bedring - håber du får taget det i opløbet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tak jeg tror det. Godt med te og halsen ter sig bedre :-)

   Slet
 4. God bedring - hurtigt :-) Er det et marmorbrud, man kan se på dut billede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten, jeg har det godt nu, så jeg fik åbenbart stoppet det. Jeg tror ikke det er marmorbrud, det er klipper

   Slet
 5. Typisk sygeplejerske sådan liiige at "ordne" på vej ud af døren! ;-)
  God bedring... Vi satser på mindre vind og mere sol hen over weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, tak, jeg var den eneste der kan lægge bridle, så mens jeg ventede på at patienten blev klar, ku jeg lige så godt ordne nogle ting. Det var nu også først op af formiddagen at svimmelheden blev rigtig slem

   Slet
 6. Når nu ikke man selv kan, så er det godt at kroppen kan sige fra. Godt, at du allerede er bedre tilpas. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, ja jeg skulle åbenbart bare hjem, sove lidt og så tage den med ro.

   Slet
 7. Svar
  1. Tak, Charlotte, jeg har det godt, mærker kun lidt til halsen.

   Slet
 8. Håber du har det meget bedre nu. At du har fået sovet en del, så du er ved at være på niveau.Og du fangede infektionen inden den udviklede sig.
  Måske kunne du arbejde med din svimmelhed, den kan også være en indikator for det er nu du slår bremsen i, det er nu du skal springe over noget i din kalender, for du skal have søvn.
  God bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, svimmelheden er min trofaste følgesvend siden jeg kom i overgangsalderen, den viser sig når jeg får for lidt søvn. Til daglig kan jeg dog godt arbejde med den, men åbenbart ikke når der støder en lille banal infektion til.

   Slet