torsdag, juli 09, 2015

Den gjorde indtryk.

Jeg har lige afsluttet en fantastisk bog, først gad jeg ikke læse den, men da jeg først kom i gang, greb den mig. Det er en spændingsbog men samtidig er den også en bog om en mors kærlighed til sine børn. Hold da op som tårerne trillede til sidst, den gik lige ind i hjertet og blev derinde.
Efter branden af Rosamund Lupton kan varmt anbefales. Jeg har også læst hendes første bog Søster, den kan også anbefales.

En dag, der har været blæsende og regnfuld fra morgenstunden af, endte her i Nordjylland med at blive en dejlig en af slagsen. Når man går i skoven eller sidder i læ, har solen haft gode muligheder for at varme næsetippen. Jeg er hjerteglad og smiler.


10 kommentarer:

 1. Dejligt når en bog pludselig ændre sig fra, noget er er håbløs at komme i gang med, til den er umuligt at ligge fra sig.

  Gemmer lige titel til engang hvor jeg får lyst til lidt andet end krimier ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, og egentlig er der også noget krimi over den, eller det er jo en psykologisk thriller, men spændende er den :-)

   Slet
 2. Nu har jeg læst et par anmeldelser og får lyst til at gå på biblioteket allerede i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, så er jeg spændt på om du kan lide bogen :-)

   Slet
 3. Tænk, jeg var sikker på, at jeg havde læst Efter branden, men nu har jeg været inde og læse lidt om den og der er intet, der ringer. Mærkeligt. Nu har jeg reserveret den på biblioteket, og så vil det vise sig, om jeg husker forkert. Tak for anbefalingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg var så sikker på at det var hos dig at jeg havde læst om bogen, men kunne ikke finde det på din blog, nu tror jeg, at det var i et kommentarspor hos Valdemarsro. Og selv tak :-) Jeg tror at bogen Søster anbefalede du.

   Slet
 4. Du var i den rigtige del af landet i går Lene, her på Djævleøen regnede og blæste det alt for meget til at sidde ude.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, og det er jeg glad for at jeg var :-)

   Slet
 5. Jeg er lige hjemme hos mig selv en tur, og sidder og læser op på jeres alle sammens blogs. Noget af det der slår mig er, hvor meget jeg savner at kunne skifte hverdagen ud med ferie. På sygedagpenge kan man ikke holde ferie, og det er der sikkert mange, der vil mene, er rigtigt. Jeg håber på et eller andet tidspunkt at blive selvforsørgende igen bl.a. for at kunne holde ferie. Jeg tror, alle mennesker har behov for at kunne det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, ferie må man ha,om man er syg eller ej. Håber du får lov til at holde ferie igen.

   Slet