søndag, juli 05, 2015

Det hele sejler lidt lige nu

Kroppen har sin egen måde at fortælle mig, at to dage på motorcykel fra tidlig morgen til sen aften ikke er noget, jeg skal gøre mange dage i træk. Så er det godt, at der ligger en sidste ferieuge og venter på at blive åbnet i morgen. Den skal bruges på fortsat maling af sommerhus, boglæsning, strikning og afslapning. Vi har haft en fantastisk ferie i det sydfranske, men VARMT! I dag prøvede vi for første gang i en uge at have dagtemperaturer på under 30 grader. I går, da vi kørte op gennem Frankrig, var der 42 grader ved Lyon!! Det er varmt selv i sommertøj, så prøv lige at have motorcykeltøj, hjelm og støvler på. Jeg kunne vrides, da vi fandt et motorvejshotel klokken elleve i går aftes. Nu er vi hjemme, og tordenvejret med regn bankede på en halv time efter, at vi var kommet ind på gårdspladsen. Du skal nok høre mere om vores tur til Provence og St. Tropez, når kroppen har fundet ro igen og oplevelserne er faldet på plads mentalt. God sommernat/morgen til dig.

P1030460

24 kommentarer:

 1. Og der gik vi og troede, at vi havde det varmt med 35-37 grader! Velkommen hjem og godt, I nåede i hus, inden regnen kom :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Fruen i midten, det føltes helt køligt da vi nærmede os den danske grænse og temperaturen faldt til under 30 grader :-) Og mig, som har det bedst med grader under de 25.

   Slet
 2. Velkommen hjem :) håber, du har fået hvilet kroppen.
  Mon vi er de eneste i Danmark som ikke har fået den mindste smule regn og torden? Jeg havde endda glædet mig helt vildt.
  I dag sveder jeg også, selv om her er koldere og skyer.
  Kan du have en god og dejlig hviledag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, tak, jeg hviler mens jeg nyder de kølige temperaturer og vasker tøj :-)

   Slet
 3. Velkommen hjem, det har været forrygende varmt den sidste uges tid, det må have været endnu varmere at være klædt i MC-tøj.. Pyhhhhhh...
  Fortsat god ferie Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inge, ja jeg kan forstå, at der også har været varmt her :-)

   Slet
 4. Velkommen hjem til dejlige temperaturer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,Conny, jeg trives bedst i temperaturer under 25 grader :-)

   Slet
 5. Velkommen hjem KH Anette

  SvarSlet
 6. Pyha, det lyder vildt varmt. Velkommen hjem til behagelige temperaturer og forhåbentlig lidt hvile og afslapning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ilse, jeg hygger mig med kontorarbejde, vasketøj og boglæsning :-)

   Slet
 7. Mere behagelige temperaturer er i vente ... velkommen hjem til dem - og vær glad for, at I ikke er på vej til Ungarn, som min søster er!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, Ellen, i følge yr.no får Budapest max 35 grader i næste uge. Det var for det meste den laveste temperatur vi havde i sidste uge om dagen :-)

   Slet
 8. Glæder mig til at se og høre om ferieturen. Jeg kan meget vel følge at er par dage i fuldt udstyr på to hjul kan være lige i overkanten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, vi har før taget sådanne dage til sidst for at kunne blive længst mulig sydpå, men denne gang var det for varmt :-)

   Slet
 9. Velkommen hjem til DK - I dag er det nok ikke det bedste vejr til at male, eller hvordan er det hos dig/jer. Vi har en stiv kuling. ( jeg kan ikke, og lærer aldrig at være jyde når jeg omtaler vindstyrke, har det bedst når den er svag).
  Godt det ikke var mig der skulle være på motorcykel med disse temp. Mærkede hvordan det var, da jeg måtte have regntøj på ved danske temp omkring de 22 - 25 grader, så 42 grader, uha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, nej vi maler ikke, men nyder solen i læ for blæsten :-) Jeg trives bedst i de her temperaturer når jeg kan være i læ for vinden. Faktisk sidder jeg lige nu på terrassen i T-shirt og shorts med sol på næsetippen

   Slet
  2. Og jeg sidder med dyne og har spist suppe fordi jeg fryser. Havde mit vintertørklæde på, dog over sommervindjakken, men frøs da der var lidt slip ved halsen.
   Det er dejlig med nuancerne.

   Slet
  3. og lige nu har jeg shorts på sammen med stor trøje, mens jeg maler :-)

   Slet