onsdag, juli 29, 2015

Så går/løber vi - kom

Jeg nåede at blive våd, da jeg cyklede ned i byen uden at tjekke DMIradar. Hjemme i sommerhuset (for der holder jeg fri, mens landmanden arbejder på gården) strikkede jeg lidt, mens jeg diskuterede med mig selv. 


Jeg vandt, løbeskoene kom på, efter jeg havde tjekket radarbillederne. Mobilen blev min sparringspartner, 5 minutters gang, 3 minutters løb, sådan fortsatte det i 52 minutter.


Når der er gåtid, er der også tid til fotografering. Jeg holder så meget af udsigten fra klitten, om det er gråvejr, blæsevejr, regnvejr, solnedgang eller bare høj sol.


At der er kommet meget vand, ses tydeligt i lavningerne. Her troede jeg, at jeg kunne smutte forbi ved at gå i græsset til venstre. Forkert! Resten af turen blev med våde fødder.


Trapperne ned blev taget i gang, men de næste trapper, som gik op, blev taget, mens jeg luntede.


Turen foregik med udsigt til hav, sø, krat og skov, jeg elsker at gå/løbe her, der er en skøn variation, det er ikke blot fladt, men går både op og ned.


Nu sidder jeg så her efter frokost for en og skal prøve at regne ud, hvordan jeg kan få billeder gemt på Mac Air. Jeg har nemlig lige opdateret til Yosemite og kan ikke bruge iPhoto mere. Jeg kan heller ikke finde ud af at lægge dem ind et andet sted. Det er derfor, billederne ser lidt aflange ud, de blev lagt i en mappe på skrivebordet. Jeg tror, jeg lader det ligge, lige som jeg lader ligge, at jeg ikke kan etablere forbindelse mellem mit nye Vivofit armbånd og computer (årsagen til jeg opdaterede, det hjalp så bare ikke)
I stedet for vil jeg finde en film og strikke nogle pinde. God onsdag til dig.

21 kommentarer:

 1. Tak for en dejlig tur Lene, jeg fik ikke våde sko.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Inge, du er god til at hoppe :-)

   Slet
 2. Dejligt med en tur i skønne Nordjylland. Jeg elsker at gå mit hjerne tror ikke jeg kan løbe. KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, mine knæ mener ikke jeg kan løbe, nu får vi at se hvem der bestemmer :-)

   Slet
 3. Smukke kig :-) Det er svært at undgå at blive våd, når man bevæger sig udenfor i disse dage. Våde sokker er heldigt sluppet, synes jeg, der blev næsten gennemblødt, da Kamelen og jeg var ude at gå igår eftermiddags. Hvad er det forresten for en dims på første billede, den med flaget på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten, nu holdt det tørt, mens jeg løb/gik, så det er kun fødderne, der er udsat for væde. Dimsen er en populær dims i sommerlandet. Mange bruger den ved et hjørne, så man ikke går ind i lavthængende taghjørner :-) Det er en tyk snor med smukke sten trukket på og så et træflag. Hos os hænger det midt på terrassen og signalerer flagstang og sommer

   Slet
 4. Hvor er du sej, at overbevise dig selv og komme ud. Det er jeg ikke god til. Jeg har kun været ude i dag på jagt efter knapper, men det var hverken langt eller succesfuldt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Pernille, at være på knappejagt kan også være anstrengende, det burde forbrænde nogle kalorier :-)

   Slet
 5. Seje Lene!
  Den udsigt fra klitten er da guld værd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, måske sku jeg gå derhen i aften og få en solnedgang :-)

   Slet
 6. Har du en app som hjælper dig med gå/løbe-intervallerne? Min mand har foræret mig en løbeklapvogn. Gad vide om han prøver at antyde et eller andet? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Laura, nej jeg taster ind hver gang, noget besværligt, men det virker :-) har du spurgt ham ;-)

   Slet
 7. Jeg har købt regntøj...nu går den ikke længere. Ladywalk var regnvejr så jeg kunne vrides.....ja ja det kan da ikke blive ved. Men nu er det festspillet der står for døren. og både til klargøring, general prøve, forpremiere og premiere har det styrt regnet. Så nu er der investeret, og jeg tror og håber det er med til at give tørvejr. SOMMER ALTSÅ. Mine kondi sko har stået til tørre siden i aftes, hvor de lignede en gigantisk mudder klat... tror/håber de er ok i morgen. I aften holder vi fri og så går det løs igen.
  Jeg nyder de billeder du deler med os, dejligt at følge med i jeres egn og natur, det er så anderledes end vores. Det bliver spændende hvornår landmanden kan komme videre med høsten...der er godtnok vådt. Mange hilsner og go´ dag fra det øst jyske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Joan og jeg håber I nu har solskin :-)

   Slet
 8. Hvor er du bare frisk. Og skønne billeder fra dit område.

  Alt det der computer-noget kræver bare så meget. Når man lige har lært det ene, så kommer der noget nyt. Men man skal jo holde sig i gang både på den ene og den anden måde.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva, indimellem har jeg lyst til at læne mig tilbage og sige, nu gider jeg ikke lære mere computerhalløj :-)

   Slet
 9. Uha så teknisk du bliver:-) Her hos min søster har vi megen morskab af hendes Apple-ur, som hun har vundet og nu forsøger at få til at fungere, som hun vil have det! Sejt, at du går og løber!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, helt teknisk bliver jeg aldrig og tak :-)

   Slet
 10. Hvis ikke gummistøvlerne er på, så er det dejligt med løbeskoene, det er med at søge ly for nogle fa de regnbyger der kommer gennem dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, i dag kan vi bruge sandalerne :-)

   Slet
 11. Sikke en dejlig tur. Godt du kom ud. Jeg tror, vi alle har nydt at være på tur med udsigt, vandpyt og god kondi :-)

  SvarSlet