fredag, juli 09, 2010

LIDT OM TID OG 25 ÅR

Et menneske, der fylder 25 år, betegnes som et ungt menneske. Et menneske, som er i begyndelsen af sit voksenliv.

En vin, som er 25 år gammel, betegnes som gammel, og håbefuldt regner man med, at den med tiden er blevet bedre og bedre.

Et ægteskab, der har varet i 25 år, betegnes vel som gammelt, og der er vist ikke noget begyndelse over det ægteskab. Det skulle dog gerne som vinen blive bedre og bedre.

Vi passerede de 25 år, mens vi ferierede i Normandiet, det blev bl.a fejret med en god menu med god vin på en lækker restaurant med udsigt over Atlanterhavet. Vi har haft en herlig ferie sammen med vore to unge mennesker.

Hjemkommet i går morges gik der ikke en time, før jeg måtte have gang i telefonen, ingen internetforbindelse under ferie er fint nok, men herhjemme er vi så vant til nettet som sparringspartner både erhvervsmæssigt og privat, så 1½ døgn uden føltes som lang tid.

Det er godt at være ude, men også godt at være hjemme igen.

DSC02314

20 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igen, og et stort tillykke med de første 25 år.
  Dejligt at de unge var med til at fejre dagen på forhåbentlig behørig vis. :)

  SvarSlet
 2. Hej Lene. Velkommen hjem fra Normandiet. Håber i har haft en dejlig tur, det havde vi ihvertfald. Stort tillykke med de 25 år. Vi havde også bryllupsdag på denne tur - men dog endnu "kun" 7 år - men mange vil nok mene det er lang tid i vor unge alder (31 og 33).
  Knus fra Betina.

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 25! :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med de 25 års ægteskab.
  Mon ikke det kan betegnes som vinen:
  God og vellagret kærlighed, der vinder i smag ved endnu flere år :))
  Hvor dejligt at kunne fejre det sammen med ungerne på en forhåbentlig dejlig dejlig ferie.
  God weekend

  SvarSlet
 5. Smukt :-)
  Og rigtig meget tillykke !

  SvarSlet
 6. Rigtig hjertelig tillykke med de første 25 år :)

  SvarSlet
 7. Velkommen hjem til varmen og stort tillykke med sølvet :-)

  SvarSlet
 8. Velkommen hjem, Lene - og hjertelig tillykke med sølvet :-) Det er dejligt at fejre ved at rejse ud, det samme gjorde vi :-)

  SvarSlet
 9. Gratulerer med sølvbryllupet. Det er et privilegium å få ha en kjæreste så lenge. VI rundet 29 år da vi var på ferie i Danmark for en uke siden. Heldige oss og heldige dere.

  SvarSlet
 10. Tillykke Lene.
  Det er så godt at følges ad.

  SvarSlet
 11. Rigtig hjertelig tillykke med jer. Det er saa skoent at hoere at I havde en god ferie - og et godt soelvbryllup!

  SvarSlet
 12. Tillykke med den sølvskinnende dag og velkommen hjem :-)

  SvarSlet
 13. Tusind tak til jer alle :-)

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med 25 års kærlighed. Dejligt at læse, om skøn ferie med voksne børn. Vi har valgt at gøre det samme, dog først til november.
  Knus og god weekend

  SvarSlet
 15. Tak sister, sådan en tur til Rom i november er slet ikke at foragte :-)

  SvarSlet
 16. Velkommen hjem i varmen. Og tillykke med de 25 år!! Jeg håber og tror på at det er med ægteskab som med en god vin!

  SvarSlet
 17. Tak Anne, det tror jeg også :-)

  SvarSlet
 18. Tillykke med de 25 år. Vi er vist ved at være et sjældent folkefærd, os der når 25 :-) Som vi før har hygget os med, så følges vi jo lidt af med nogle mærkedage (vores 25 år følger om en lille måned - og vores ældstedatter fylder 25 sidst på året).
  I øvrigt et eftertænksomt indlæg fra Normandiets kirkegårde! Nu med vores involvering i Afghanistan har mange danske forældre problemstillingen tæt inde på livet. Jeg er rigtig glad for, at mine døtre ikke har meldt sig til noget som helst i den retning.

  SvarSlet
 19. Til lykke med kærligheden og de 25 år i ægteskabet! Dejligt, at I har kunnet fejre hinanden på en god ferie. - Billederne fra Normandiet bringer minder fra mine forældres tur til invasionsstrandene. Det blev sent i livet, de kom derned, men det havde været min fars ønske i mange år, og de nåede det. Krigsgrave kan man aldrig være uberørte af - bedst husker jeg Arlington, men vi har soldater og russiske krigsfanger begravet på nabokirkegården. Russerne blev skudt på min svigermors barndomsgård. Krig er aldrig løsningen på noget som helst efter min mening!

  SvarSlet
 20. Tak Conny, ja vi følges godt ad :-) Mon I holder fest eller rejser væk?
  Vi kom også ofte ind på Afghanistan, som du har jeg jo også børn i samme alder som de der er af sted.

  Tak Charlotte, vi nød meget ferien og blev overrasket af alle gemalens søskende, som kom med kage og aftensmad den dag vi kom hjem :-)
  Krig er jeg ikke tilhænger af, men jeg tænker ofte over, hvad der var sket, hvis ikke nogen havde kæmpet mod Hitler. Og jeg har lige læst Kvindernes krig af Anne-Cathrine Riebnitzsky, og så får man et indblik i hvad det betyder for den menige kvinde i Afghanistan, at nogen tør kæmpe mod taliban.

  SvarSlet